Antreprenori Sanatate Sibiu Ultimele stiri

Oana Taban, Dent Estet: Urmarim oportunitatile de extindere in afara tarii

Fondatoarea Dent Estet, Oana Taban, sustine ca urmareste oportunitatile de extindere in afara tarii, desi in prezent mai este nevoie de investitii la nivel local, potrivit wall-street.ro.

 

Grupul de clinici Dent Estet, parte din MedLife, si-a continuat planul de investitii si a ajuns la inceputul acestui an la un total de zece unitati dentare, odata cu deschiderea a doua clinici in Sibiu, una pentru adulti si cea de-a doua adresata exclusiv copiilor. Valoarea investitiei in cele doua noi unitati s-a ridicat la aproape doua milioane de euro. In total, cele doua clinici cumuleaza un numar de 12 unituri dentare, iar printre dotari se numara un centru de radiologie integrat intr-o clinica din Sibiu.

Deschiderea celor doua noi clinici de la Sibiu se inscrie in strategia de business a companiei in ceea ce priveste planurile de investitii si extindere in alte orase din tara, in afara Bucurestiului. Pe langa cele doua clinici din Sibiu si cele sapte din Bucuresti (patru pentru adulti, doua clinici Dent Estet 4 Kids si o clinica Dent Estet 4 Teens), Dent Estet mai este prezenta in Timisoara, cu o clinica pentru copii.

In primele doua luni de la deschiderea clinicii Dent Estet 4 Kids din Sibiu au venit peste 300 de copii, si cand le spuneam oamenilor ca vrem sa deschidem in Sibiu ne intrebau de ce facem asta, ca populatie este foarte mica aici. Eu zic ca 300 este un numar impresionant chiar si pentru Bucuresti. Timisoara este un oras mult mai mare decat Sibiul, si totusi Sibiul a avut un succes mai mare intr-o perioada mai scurta de timp. Probabil, acum, avem un brand mai puternic am reusit sa avem un inceput mai bun. Si pana la urma, nu are legatura cu numarul de locuitori”, a precizat Oana Taban, fondatoarea grupului de clinici Dent Estet, potrivit publicatiei citate.

Grupul Dent Estet este lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. In cei 20 de ani, echipa s-a extins la un numar de 320 de specialisti, dintre care 93 sunt medici. Acestia au tratat de-a lungul timpului peste 80.000 de pacienti. Compania detine 10 clinici stomatologice multidisciplinare in Bucuresti, Timisoara si Sibiu, destinate tuturor categoriilor de varsta, 3 divizii de excelenta in Romania (Implant Division, Esthetic Division si Advanced Orthodontic Division), un laborator de tehnica dentara digitala Aspen si 2 studiouri foto digitale specializate Future Dental Smile. Toate acestea reunesc un numar de 57 de cabinete pe o suprafata totala de 3000 de metri patrati, care includ si 3 sali de chirurgie complet utilate si 3 centre de diagnostic si radiologie digitala cu expunere minima la radiatii.

Related posts

Investiții din fonduri europene în 34 de grădinițe din Regiunea Centru

redactia

Armata inteligentă de la Poli. Universitatea care cumpără bănci

redactia

Salamul de Sibiu va fi promovat cu bani europeni în România, Spania şi Italia

redactia

Un an cu GDPR, 981 de investigații efectuate în România

Ligia Voro

Brânza Brie, un nou produs al Fabricii de lactate Torockoi

redactia

Clujul își face patru parkinguri cu zonă verde

Nora Dumitrescu

Cerc de calculatoare la UTCN pentru pasionații de IT din licee

redactia

Gazprom, vastă campanie de explorare petrolieră în Bihor şi Timiş

Stefana Muresan

Produsele de Sibiu promovate la târgul gastronomic de la Poznan

Stefana Muresan

Arhitectul Mihail Cătălin Ştefan, noul director executiv al Asociaţiei Producătorilor de Polistiren Expandat din România

redactia

APIA efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creşterii animalelor

Ion Surdu

Program post universitar de securitate a sistemelor informatice, în cadrul UBB

redactia

Salvați Copiii face un apel către companii, să sprijine dotarea maternităților

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 31: Therezia, tradiție și valoare în pregătirea laptelui

Transilvania Business

Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Sibiu uneia dintre cele mai mari companii de textile și îmbrăcăminte din lume

Stefana Muresan

Investiţie în aparatură de înaltă performanţă la spitalul din Târgu Mureș

Ligia Voro

Carbochim, nou Consiliu de Administraţie prin metoda votului cumulativ

Stefana Muresan

Zitec, parteneriat cu VTEX, furnizor global al platformei unificate de comerț pentru companii mari 

Ligia Voro

Unul dintre puținele județe care are un plan județean de gestionare a deșeurilor: Acces la fonduri de milioane pentru investiții necesare

Ion Surdu

What do investors want in Romania?

Ionut Oprea

Primul set de tutoriale video Digitaliada pentru predarea matematicii

Ligia Voro

Femei de top la The Woman Cluj

Nicolae Pop

Compania de Apă Someș va alimenta 11 localități din Sălaj

Nora Dumitrescu

Producătorul de lactate Agroserv Măriuţa din Ialomița intră pe piața Clujului cu bani de la BT

redactia

Leave a Comment