Fonduri Europene Harghita Ultimele stiri

Proiect european de 11 mil. lei pentru reabilitarea străzilor din Băile Tuşnad, Harghita

Primăria oraşului Băile Tuşnad, judeţul Harghita a câştigat un proiect european de aproximativ 11 mil. lei (2,3 mil. euro) pentru investiţii în modernizarea a patru străzi în lungime de peste 2 kilometri şi realizarea unei piste de biciclete. 

 

Proiectul ’’Reabilitarea infrastructurii rutiere în scopul dezvoltării turistice a staţiunii balneare Băile Tuşnad’’ este finantat in cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritara 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului, Prioritatea de investiţii 7.1.

’’Băile Tuşnad este una dintre cele mai frumoase staţiuni montane, foarte uşor accesibilă de la Miercurea-Ciuc şi din zona Braşov-Sfantu Gheorghe. În staţiune au mai fost finanţate, prin POR 2007-2013, obiective privind structurile de primire turistică, oferindu-se noi posibilităţi de petrecere a timpului liber, localnicilor şi turiştilor’’, a declarat, potrivit zf.ro, Simion Creţu, director general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru.

Related posts

David Ciceo, speaker în cadrul ORAT World Summit 2018 (Londra)

Stefana Muresan

Cezar Ioan – autorul cărții document „Gastronomie Românească de secolul XXI”: “Cred că avem nevoie să ne mândrim cu gastronomia veche și să o modernizăm ca ea să rămână vie”

Stefana Muresan

Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank – a treia bancă din Republica Moldova

Stefana Muresan

Leave a Comment