Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiect european de 11 mil. lei pentru reabilitarea străzilor din Băile Tuşnad, Harghita

Primăria oraşului Băile Tuşnad, judeţul Harghita a câştigat un proiect european de aproximativ 11 mil. lei (2,3 mil. euro) pentru investiţii în modernizarea a patru străzi în lungime de peste 2 kilometri şi realizarea unei piste de biciclete. 

 

Proiectul ’’Reabilitarea infrastructurii rutiere în scopul dezvoltării turistice a staţiunii balneare Băile Tuşnad’’ este finantat in cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritara 7 – Diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului, Prioritatea de investiţii 7.1.

’’Băile Tuşnad este una dintre cele mai frumoase staţiuni montane, foarte uşor accesibilă de la Miercurea-Ciuc şi din zona Braşov-Sfantu Gheorghe. În staţiune au mai fost finanţate, prin POR 2007-2013, obiective privind structurile de primire turistică, oferindu-se noi posibilităţi de petrecere a timpului liber, localnicilor şi turiştilor’’, a declarat, potrivit zf.ro, Simion Creţu, director general al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională (ADR) Centru.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AGA Hidroelectrica a numit membrii Consiliului de Supraveghere cu mandat de patru ani

Articolul următor

Zeci de medici au venit la Bistrița să profeseze la Spitalul Județan de Urgență datorită condițiilor de aici

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share