Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenorul băimărean Mircea Cirţ a deschis la Cluj un nou centru autorizat Mercedes-Benz

ATP Exodus, unul dintre cei mai mari dealeri auto din România, controlat de băimăreanul Mircea Cirţ, a inaugurat în localitatea Sânnicoară, judeţul Cluj, un nou centru autorizat Mercedes-Benz. Pe lângă spaţiul alocat comercializării modelelor auto rulate Mercedes-Benz, noua locaţie oferă toate serviciile post vânzare: de la mecanică, diagnoză şi geometrie computerizate, până la tinichigerie, vopsitorie, piese de schimb și accesorii Mercedes-Benz.

 

”Mercedes-Benz Certified presupune un set de beneficii la care clienţii nostri au acces atunci când achiziţionează un auto rulat din reprezentanţă. Câteva din acestea: garanţie europeană 12 luni, servicii de mobilitate, rulaj verificat și garantat, istoric cunoscut şi certificat, posibilitatea de a efectua test-drive înainte de a lua decizia de achiziţie, finanţare asigurată, 10 zile posibilitate de schimbare. Sunt auto rulate fin, la preţuri accesibile, cu o vechime începând de la 3 sau 6 luni şi până în 6.000 km, respectiv maximum 6 ani și un rulaj de cel mult 150.000 km”, a spus Adina Prună, directorul de vânzări ATP Motors, potrivit Produs in Ardeal.

Din ianuarie 2008 ATP Motors este dealer autorizat în reţeaua Mercedes-Benz din România. ATP Motors activează pe piaţa de profil din regiunea de nord-vest a ţării prin 3 centre auto autorizate: în Baia Mare, în Oradea şi în Bistriţa. Noi oportunităţi se deschid acum prin extinderea centrului auto din Sânnicoară, judeţul Cluj.

ATP Exodus deţine showroomuri şi service-uri pentru Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, MAN şi Ford Trucks, alături de o divizie ce oferă servicii de transport şi comer­cia­lizare de piese auto pentru camioane. Compni ATP Exodus a fost fondată de băimăreanul Mircea Cirţ.

Potrivit datelor din piaţă, vânzările de autoturisme din judeţul Cluj au urcat cu 35% anul trecut, la aproape 3.200 de maşini, valoare peste rit­mul de creştere de 20% la nivel de piaţă totală. De asemenea, creşteri peste 20% au avut şi jude­ţele Alba, Sibiu, Braşov şi Timiş, din partea de vest a ţării. De asemenea, Clujul este în prezent una dintre cele mai fierbinţi pieţe imobiliare, unde preţul mediu al apartamentelor a urcat peste cel din Bucureşti şi a depăşit maximul istoric din 2008.

Sursa Foto: Facebook ATP Motors

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Judetul Cluj, promovat in Republica Moldova

Articolul următor

USAMV Cluj a scos prima serie de cârnați picanți, sub brandul Gourmeticus Academicum

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share