Transilvania Business
Cluj Investitii Ultimele stiri

Nou parking în Cluj Napoca, cu trei nivele și teren de sport

Primăria municipiului Cluj-Napoca a început demersurile pentru construcția unui nou parking în cartierul Mănăștur, pe str. Mogoșoaia nr. 9.

Conform viceprimarului Dan Tarcea, în data de 8 februarie va fi predat amplasamentul pentru noul parking, iar peste câteva zile, în 14 februarie, va fi dat ordinul de începere a lucrărilor. Parkingul de pe str. Mogoșoaia nr. 9 va avea un regim de înălțime de două subsoluri și parter, peste care va fi amenajat un teren de sport.

„Pe platforma unde va fi construită clădirea au fost demolate 113 garaje, urmând ca în locul lor să fie construite 292 locuri de parcare, 9 stații de încărcare pentru mașini electrice (din care 5 active și 4 rezervă), 34 locuri de parcare pentru biciclete (în parking), spațiu special pentru 26 biciclete, 23 locuri de parcare pentru motociclete și scutere și locuri de parcare pentru vizitatori”, a declarat viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, potrivit monitorulcj.ro.

Valoarea totală a contractului este de 15.400.511,40 lei fără TVA, din care proiectarea este de 406.000 lei, iar execuția 14.994.511,40 lei (fără TVA). Proiectantul parkingului este SC MARBO CONSTRUCT CONSULT SRL, în timp ce execuția lucrărilor va fi asigurată de TCI CONTRACTOR GENERAL SA.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Studiu RE/MAX: Interesul declarat pentru zona Clujului, cu mult peste Bucureşti

Stefana Muresan

Recomandările unei reviste americane de turism: Transilvania, în primele ”19 destinații de văzut” din lume, în 2019

redactia

Două noi programe destinate firmelor: Comerț (grant maxim de 250.000 de lei) și Microindustrializare (grant maxim de 450.000 de lei)

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More