Alba Investitii Ultimele stiri

Solina Romania anunţă primele măsuri pentru reluarea business-ului de la Alba Iulia

Compania Solina anunţă, la şase zile după incendiul ce a distrus fabrica de condimente la Alba Iulia, implementarea acțiunilor de reluare a activităţii. A făcut demersuri pentru închirierea unui spaţiu de depozitare în municipiu şi a reluat activităţile de reaprovizionare şi depozitare. Producţia va fi transferată parţial către locaţii din Franţa şi Belgia şi, concomitent, sunt analizate alternative la nivel local. Conducerea grupului francez Solina a confirmat demararea activităților de reconstrucție a fabricii la Alba Iulia, în cel mai scurt timp, pe același amplasament.

Reamintim că fabrica de condimente Solina din Alba Iulia a fost distrusă într-un incendiu puternic izbucnit pe 2 februarie, care a fost stins după patru zile de eforturi susţinute ale pompierilor.

„Echipa de management Solina Romania, împreună cu managementul grupului francez Solina, a demarat acțiuni care au ca și obiectiv principal reluarea activităților de vânzare, producție și logistice ale companiei.

Miercuri, 6 februarie, Solina a concretizat închirierea unui spațiu pentru depozitare, adecvat specificului companiei, localizat în Alba Iulia, activitățile de reaprovizionare și depozitare propriu-zise fiind deja reluate.

În ceea ce privește activitatea de producție, aceasta va fi transferată parțial către alte locații din cadrul Grupului (fabrici din Franța și Belgia), fiind susținută atât de către colegii din respectivele locații, cât și de către echipe de specialiști din România. Principalele funcțiuni implicate în acest sens vor fi Producția, R&D (Cercetare / Dezvoltare) și Calitatea.

În paralel, sunt analizate alternative pentru demararea activității de producție la nivel local, cu scopul precis de a deservi în continuare portofoliul de clienți, în cele mai bune condiții.

Conținutul bazelor de date ale companiei a fost recuperat cu succes, acest aspect facilitând reluarea activităților administrative, de producție și depozitare. Astfel, începând de luni, 11 februarie, vom fi în măsura de a confirma clienților noștri datele de producție și de livrare ale comenzilor.

Conducătorii grupului francez Solina au confirmat demararea activităților de reconstrucție a fabricii la Alba Iulia, în cel mai scurt timp, pe același amplasament.

Referitor la asumarea responsabilității companiei față de angajați, întregii echipe Solina Romania i s-a oferit siguranța locului de muncă și perspectiva viitorului.

Echipa Solina Romania dorește să mulțumească pe această cale tuturor partenerilor, autorităților, colegilor din cadrul Grupului, comunității de afaceri și comunității locale, pentru înțelegerea situației actuale, sprijinul și solidaritatea de care au dat dovadă de-a lungul acestor zile”, anunţă Ciprian Grădinariu, Country Manager Solina România.

Related posts

Made in România. Ce materiale promoționale și cadouri vor primi oficialii europeni care vor participa la reuniunile prezidate de România

redactia

KONE: Any crisis is the driver of a new opportunity

Ionut Oprea

PRIA IT&C and Intellectual Property

Transilvania Business

Facilităţi fiscale pentru firmele orădene care și-au întrerupt activitatea

Traian Dan

Colliers market report H1 2020: Change is​ here, change is accelerating

Ionut Oprea

Grupul Banca Transilvania deține active de aproape 20 miliarde euro

Nora Dumitrescu

CFO Integrator va moderniza două străzi din Cluj

Nora Dumitrescu

Zalăul va avea un parking public de 1,6 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Asociația Moldova VREA Autostradă – scrisoare deschisă transmisă oficialilor europeni

Ligia Voro

Via Tranilvanica – Drumul care unește – continuă până la Putna

Stefana Muresan

Livada Palocsay, revitalizată de agronomii clujeni

Nora Dumitrescu

Un bărbat din Sibiu a reînviat brandul „Bere Sadu” cu o investiție de 300.000 de euro

Papuc Irina

DTZ Echinox: investitori de pe patru continente

Ionut Oprea

Clujul a cumpărat 24 de tramvaie Siemens de la Astra Arad

Nora Dumitrescu

Au început lucrările la două noi parkinguri în Cluj Napoca. Investiție de 9,6 mil. euro pentru 666 locuri de parcare

redactia

P3 oferă clienților săi oportunitatea de a aduce forță de muncă cu trenul în parcul de pe A1

Papuc Irina

Eldorado Gold susţine că a descoperit zăcăminte de aur de până la 7,8 miliarde de dolari la Bolcana, în judeţul Hunedoara

redactia

Compania de Infrastructură se laudă cu cioturi din Autostrada Transilvania

Nora Dumitrescu

250 de arbori au fost plantați în Oradea, în cadrul unei acțiuni de voluntariat

Traian Dan

Finanțare nerambursabilă pentru SC Secoplan SRL

Ionel Albu

Apel la respect pentru libertatea de presă și independența jurnalistică în Europa

Ligia Voro

A chance to meet leading real estate decision makers  

Ligia Voro

Primăria Iași, contract de peste 38 mil. euro. Invitație lansată producătorilor europeni de tramvaie, inclusiv Astra Vagoane Călători

redactia

Salice își mută producția în parcul Tetarom I

Nora Dumitrescu

Leave a Comment