Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Opt bazine didactice de înot vor fi construite în Bihor

Consiliul Județean Bihor a anunțat că, vineri, a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la bazinul didactic de înot din Nucet. Este cea de-a doua astfel de construcție amenajată de administrația județeană, prin Agenția de Dezvoltare Durabilă Bihor. Valoarea totală a investiției depășește 3,5 milioane de lei, bani alocați din bugetul județului.

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean Bihor, bazinul de la Nucet va fi unul de tip semi-olimpic, de 1.000 de metri pătrați și o lungime de 25 de metri. Construcția trebuie terminată în decurs de 12 luni și va avea o garanție de 36 de luni.

”Avem în plan să construim opt bazine didactice de înot în orașele județului Bihor, asigurând finanțarea acestor obiective din bugetul Consiliului Județean Bihor, iar în acest an, sper că vom beneficia și de sprijinul Guvernului. Bazinele de înot sunt destinate școlilor pentru inițierea elevilor, iar după orele de sport, vor fi deschis pentru agrementul adulților”, a transmis Ioan Mang, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.

În faze avansate de pregătire se află și bazinele de înot din orașele Marghita, Valea lui Mihai și Ștei, susțin reprezentanții administrației bihorene.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cel mai tânăr angajat al Ministerului Economiei din Franța este un bistrițean de numai 23 de ani

Articolul următor

Sibiul, ocupat 94% de Summit

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share