Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Sibiul, ocupat 94% de Summit

Sibiul este, în acest moment, ocupat în proporție de 94% în perioada Summit-ului ce va avea loc pe 9 mai. Toate camerele oferite de hotelurile din centrul orașului sunt rezervate.

Și în cazul pensiunilor situația este similară. Aici, camerele se închiriază cu 600-800 de lei pe (SUPER 2) noapte.

“Gradul de ocupare este de 100 % în toate unitățile noastre de cazare fiind ocupate de către departamentul de presă din Washington”, a declarat pentru Digi24 Ștefan Miclăuș, administrator unitate cazare.

În luna mai, pe data de 9, va avea loc unul dintre cele mai importante evenimente la nivel european: Summit-ul UE. Atunci,  27 de şefi de stat şi de guvern, 36 de delegaţii oficiale și 400 de invitaţi de rang înalt vor veni la Sibiu. Pe lângă asta, 800 de jurnaliști din toata lumea  vor participa la eveniment.

“Ne bucurăm că pe plan european Sibiul își confirmă renumele și reputația bună pe care o are prin găzduirea acestui Summit”, a declarat Alin Chipăilă – președinte AJTS Sibiu.

Summit-ul UE, primul după Brexit, va fi găzduit de Primăria Sibiu. Acolo va fi principalul spaţiu de desfăşurare a evenimentului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Opt bazine didactice de înot vor fi construite în Bihor

Articolul următor

Povestea unei chimiste din Timișoara și a unui sociolog din Oradea care au livrat cu bicicleta săpun de 20.000 de euro, în 2018

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share