Transilvania Business
Bihor Infrastructura Turism Ultimele stiri

“Valea Prahovei” în vestul țării. Drumuri Orășenești Oradea va reabilita Drumul Apusenilor, contract de peste 100 milioane de lei

Au fost atribuite lucrările de execuție pentru cele două tronsoane din județul Bihor ale “Drumului Apusenilor”: Beiuș–Stâna de Vale–Coada Lacului, respectiv Remeți–Valea Drăganului, la finalul cărora se va realiza o așa-numită a doua “Vale a Prahovei” în vestul țării.

Valoarea totală adjudecată a lucrărilor este de 105,7 milioane de lei, câștigător fiind o asociere de firme condusă de Drumuri Orășenești Oradea.

Termenele de realizare a proiectării sunt de câte 6 luni, iar cele de execuție, de 36, respectiv de 24 de luni, pe o lungime de 43 plus 13 kilometri.

Este o investiție importantă întrucât “Drumul Apusenilor” reprezintă un traseu strategic din Regiunea de Nord-Vest care va dezvolta semnificativ turismul în Țara Moților din Munții Apuseni.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Cel mai mare retailer fashion alege Unirii View. H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu

Stefana Muresan

AROBS Transilvania Software achiziționează UCMS Group România, companie specializată în soluții HR

Stefana Muresan

Hidroelectrica bate recordul istoric de profit

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More