Real Estate Timiș

Timișoara are una dintre cele mai “verzi” clădiri de birouri din Europa Centrală și de Est

ISHO Offices a obținut certificarea de clădire verde cu ratingul Excelent, având un scor de 83,28% pe cele mai recente standarde BREEAM 2016. Punctajul obținut este cel mai ridicat înregistrat de vreun proiect dezvoltat în Europa Centrală și de Est pe noile standarde de certificare. De altfel, aceste rezultate au dus la nominalizarea ISHO Offices drept cea mai eficientă clădire de birouri din întreaga regiune. Marea finală va avea loc la Londra, în data de 4 martie.

Prin obținerea nivelului BREEAM Excellent pentru ISHO Offices, Mulberry Development arată capacitatea de a construi durabil cu rezultate directe în transformarea mediului de viață și spațiilor de lucru din România. Certificarea obținută confirmă obiectivul inițial al dezvoltatorului, acela de a depăși punctajul înregistrat pentru proiectul The Office din Cluj-Napoca și de a ridica la Timișoara una din cele mai eficiente clădiri din Europa.

 “Unul dintre aspectele pe care am mizat încă de la început pentru proiectul ISHO este înalta performanță a clădirilor. Avem așadar un avantaj competitiv categoric – costuri de întreținere scăzute și economii anuale semnificative într-o clădire cu adevărat de nouă generație. Certificarea obținută, BREEAM Excellent, alături de premiul acordat recent de prestigioasa revistă Construction and Investment Journal – Biroul Regional al Anului 2018 – confirmă reputația pe care o avem în dezvoltarea clădirilor verzi, începută chiar cu primul nostru proiect, City Business Centre din Timișoara primul proiect din România câștigător al premiuliui Green Building of the Year și continuată cu The Office Cluj-Napoca,, subliniază Ovidiu Șandor.

Tehnologiile de ultimă oră folosite duc la reducerea impactului asupra mediului și oferă chiriașilor cele mai mici costuri administrative din regiune. Astfel, ISHO împletește elemente de arhitectură contemporană cu soluții tehnice de ultimă generație care asigură cele mai bune condiții de muncă.  Un accent deosebit este pus pe urbanismul, care, datorită amplasamentului și cumului de funcții complementare, va deveni cel mai modern și calitativ cartier al Timișoarei.

Dincolo de birouri și apartamente, ISHO va oferi un hotel Radisson Blu, un centru de conferințe, dar și un spațiu de co-work de tip hub. Ansamblul va fi deservit de 2.000 de locuri de parcare, va include un gym, spa, piscină, dar și un parc de peste 7.500 mp. ISHO va prevedea amenajarea unei grădinițe și after-school. Proiectul va fi completat de un supermarket, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare. Nu în ultimul rând, zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare.

 

Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania este cunoscută pentru realizarea a două proiecte majore în cele mai importante orașe secundare din România: City Business Centre, Timișoara și The Office, Cluj-Napoca.

 

Related posts

Dunwell: Un nou record pe piața imobiliară

Stefana Muresan

Zacaria lansează în Sibiu ZHub – un spațiu de coworking, un cerc de viitori prieteni

Papuc Irina

Afacerile ELCO au crescut cu peste 40% în 2020

Ionut Oprea

Englezii de la Amdaris, cu activitate în domeniul IT, au închiriat o mie de metri pătraţi în Iulius Town Timişoara

Robert Bloancă

Doua premii castigate de Optim PM in cadrul galei SEE Real Estate Awards 2019

Stefana Muresan

Obrist Eastern Europe: puterea tehnologiei, a inovării și a echipei

Nicolae Pop

Arc Parc Industrial intră în piața rezidențială

Nora Dumitrescu

Societatea timişoreană Everseen a investit 35.000 de euro pentru deschiderea unui nou laborator la Universitatea Politehnica Timişoara

Robert Bloancă

NIS Petrol, companie deținută de Gazprom, a găsit acumulări de hidrocarburi in Timiș

Stefana Muresan

Încă un chiriaș în Clădirea One Victoriei Center

Ligia Voro

Blake Horsley, country head P3 Romania

Transilvania Business

Shortlist announced for the CEE M&A Awards

Ionut Oprea

Cluj Innovation Park și-a scos la închiriat atelierele

Nora Dumitrescu

Investor interest drives Innovation Forum centre stage at MIPIM 2017

Ionut Oprea

FOTO – Transformarea Romexpo cu 3 miliarde euro, proiect CCIR & Iulius

Papuc Irina

THE MARK office building successfully let

redactia

Societatea Aquatim oferă 69 de milioane de lei pentru reabilitarea canalizării și a alimentării cu apă a 29 de străzi din Timișoara

Robert Bloancă

USA to connect the Amazon network in Poland to the port of Constanta?

Ionut Oprea

Oasis deschide săptămâna viitoare Prima Shops Oradea

Stefana Muresan

GEZE a echipat Shopping City Timișoara cu un sistem de ușă revoluționar

Ligia Voro

Grupul TeraPlast și-a dublat cifra de afaceri

Stefana Muresan

Werk investește 2,5 mil. euro într-o parcare cu 400 de locuri pentru Vox Technology Park

Ionut Oprea

Constructorul Spedition UMB, ritm susținut pe ”Autostrada Liliecilor”

Stefana Muresan

Șerban Țigănaș: “Cum ar fi dacă fiecare dezvoltare nouă ar fi mai valoroasă decât cele dinainte, din perspectiva sustenabilității?”

redactia

Leave a Comment