Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Recaş a ajuns la afaceri de 50 mil. euro şi continuă să crească

Grupul Cramele Recaş, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de vinuri, a realizat anul trecut o cifră de afaceri consolidată de 50 de milioane de euro şi estimează pentru 2019 o creştere de 15% a businessului, bazată pe proiectele în derulare, atât pe piaţa internă, cât şi la export, scrie Ziarul Financiar.

Printre companiile care fac parte din grupul Cramele Recaş se află Cramele Recaş SA (care deţine crama şi principala companie a grupului), Cramele Recaş Prod (care deţine via), Cramele Recaş Group (care se ocupă de comerţ şi distribuţie), Cramele Recaş Vie (cultivarea strugurilor), potrivit celor mai recente date. Grupul Cramele Recaş este controlat de mai mulţi antreprenori locali şi străini, respectiv de Philip şi Elvira Cox, Gabriel Iova şi Ioan Georgiu.

Cramele Recaş este un business prezent pe piaţa din România pe toate segmentele, de la entry la premium şi din retail în HoReCa, însă producătorul de vin este prezent şi pe pieţele externe. Compania exportă în Marea Britanie, SUA, Belgia, Danemarca, Rusia, Polonia, Japonia sau Canada.

Compania a crescut în 2018 suprafaţa de plantaţie cu aproximativ 160 de hectare. Până la această investiţie, Cramele Recaş avea în total aproximativ 1.000 de hectare de viţă-de-vie la Recaş (Timiş) şi alte 20 în zona Miniş (Arad), iar după suprafaţa cultivată cu viţă-de-vie, compania este unul dintre cei mai mari jucători din domeniu.

Grupul Cramele Recaş este controlat de mai mulţi antreprenori locali şi străini, respectiv de Philip şi Elvira Cox, Gabriel Iova şi Ioan Georgiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sibiul a preluat oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană, în cadrul unei ceremonii cu sute de kilograme de mâncare

Articolul următor

Preotul cofetar din Cluj face praline din ciocolată cu foiţă de aur sub formă de inimioare şi diamante

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share