Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice și-a desemnat conducerea pentru următorii doi ani

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice  (APMGR) și-a desemnat conducerea pentru următorii doi ani. Adrian Grecu, Country Manager Mylan Romania, a fost reales Președinte în cadrul Adunării Generale din data de 12 februarie 2019. Tot atunci, APMGR i-a reales în poziţia de Vicepreședinte pe Viorica Predună, Country Manager, Alvogen Romania și Membru pe Daniel Bran, Country Manager Accord Healthcare. Din Consiliului Director mai fac parte Simona Cocoș, Country Manager Zentiva și Rasvan Baltag, Country Manager Medochemie.

Adrian Grecu, Country Manager Mylan Romania, are o vastă expertiză în cadrul industriei farmaceutice, bazată pe o experiență de peste 18 ani la nivel local, precum şi în roluri regionale şi internaționale. Adrian Grecu este licenţiat în Fizică şi Chimie, în cadrul Universităţii Bucureşti şi deţine un MBA bilingv (Engleză/Spaniolă) cu specializarea Management General, de la Institutul de Studii Superioare ale Întreprinderii (IESE) din cadrul Universităţii din Navarra, Barcelona.

Viorica Predună, Country Manager Alvogen Romania, are o experiență de management de peste 15 ani în companii farmaceutice locale și internaționale. Viorica Predună este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din Craiova.

Conducerea APMGR îşi propune să coopereze cu autorităţile pentru a creşte accesul pacienţilor la medicamente accesibile, prin aplicarea unei taxe de clawback diferențiat, principalul obstacol în accesul pacienţilor la medicamente ieftine.

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR) este o organizație non-guvernamentală și indepedentă, care își propune să contribuie în mod activ la îmbunătățirea accesului la tratament farmaceutic pentru pacienții români.

Companiile membre APMGR au capacități de producție în București, Târgu Mureș și Constanța unde se produc peste 1.500 de medicamente generice acoperind toate clasele terapeutice, de la produse antireumatice și antialergice, până la produse oncologice.

APMGR reprezintă principalele companii producătoare de medicamente generice din România: Accord Healthcare, Amring Pharmaceuticals, Alvogen, Dr. Reddy’s, Egis, Fresenius Kabi, Gedeon Richter, Krka, Magistra CC, Medochemie, Mylan, Sandoz, Teva, Zentiva.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Profitul Transelectrica a crescut de peste trei ori în 2018

Articolul următor

Comisarul Malmström va participa la o discuţie cu românii obişnuiţi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share