Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Comisarul Malmström va participa la o discuţie cu românii obişnuiţi

Între 21 – 22 februarie 2019, la Bucureşti, va avea loc o reuniune informală a miniştrilor comerţului din UE, condusă de Ștefan-Radu Oprea, ministrul român pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat. Evenimentul, care are loc în contextul mandatului românesc la Preşedinţia Consiliului UE, are loc în prezenţa Ceciliei Malmström, comisarul european pentru comerţ.

Joi, 21 februarie, Malmström va participa la o sesiune de discuţii cu cetăţenii, în cadrul unui eveniment de la Biblioteca Centrală Universitară, care va fi mediat de ministrul Oprea.

În după-amiaza zilei de 21 februarie, Roberto Azevêdo, directorul general al Organizației Mondiale a Comerțului (OMC), și Ștefan Radu Oprea vor susţine o conferinţă de presă pe tema ambiţiosului proces de modernizare a OMC.

Ziua va lua sfârşit cu o cină informală la care vor participa atât Roberto Azevêdo, cât și Bernd Lange, președintele INTA, comisia care răspunde de relaţia Uniunii Europene cu Organizaţia Mondială a Comerţului, precum şi de relaţiile comerciale cu statele din afara UE.

Vineri, 22 februarie, va avea loc principala reuniune de lucru, care-i va aduna pe toţi miniștrii comerțului la Palatul Parlamentului. Agenda discuţiilor va include procesul de modernizare a OMC, relațiile comerciale dintre UE și SUA şi inițiativa UE Totul în afară de arme, care elimină complet taxele vamale pentru produsele exportate de cele mai sărace 48 de ţări din lume.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice și-a desemnat conducerea pentru următorii doi ani

Articolul următor

OMV Petrom sponsorizeaza cu 10 milioane de euro primul spital specializat de oncologie pediatrica

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share