Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul german Kärcher a realizat aspiratoare de 60 mil. euro la Curtea de Argeş

Grupul german Kärcher va realiza şi altă gamă de electrocasnice pe lângă aspiratoare odată cu inaugurarea noii unităţi de producţie din România.

 

Fabrica de aspiratoare Kärcher de la Curtea de Argeş a ajuns la afaceri de peste 60 mil. euro, plus 20%. Mai mult, şi-a bugetat şi pentru acest an o nouă creştere similară, scrie Ziarul Financiar.

Aspiratoarele produse la Curtea de Argeş – atât cele de uz casnic, cât şi cele industriale – ajung în toate colţurile lumii, din SUA în Japonia, China sau chiar Australia, adaugă executivul. O mică parte din ce se realizează la Curtea de Argeş se întoarce în România prin divizia de import şi vânzări şi ajunge pe rafturile magazinelor locale.

Fabrica de aspiratoare din Curtea de Argeş a grupului german Kärcher a fost inaugurată în toamna lui 2016 în urma unei investiţii de circa 20 de milioane de euro. Mai mult, nemţii au cumpărat în 2017 o clădire tot în Curtea de Argeş pentru a dezvolta aici o nouă facilitate de producţie unde urmează a se realiza aspiratoare, dar nu numai.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ARpicultura între 23-24 februarie, la EXPO Arad

Articolul următor

Omul de afaceri Romeo Dunca va transforma ruina din centrul Reșiței într-un complex imobiliar, investiție de 7 mil. euro

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share