Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Grupul german Kärcher a realizat aspiratoare de 60 mil. euro la Curtea de Argeş

Grupul german Kärcher va realiza şi altă gamă de electrocasnice pe lângă aspiratoare odată cu inaugurarea noii unităţi de producţie din România.

 

Fabrica de aspiratoare Kärcher de la Curtea de Argeş a ajuns la afaceri de peste 60 mil. euro, plus 20%. Mai mult, şi-a bugetat şi pentru acest an o nouă creştere similară, scrie Ziarul Financiar.

Aspiratoarele produse la Curtea de Argeş – atât cele de uz casnic, cât şi cele industriale – ajung în toate colţurile lumii, din SUA în Japonia, China sau chiar Australia, adaugă executivul. O mică parte din ce se realizează la Curtea de Argeş se întoarce în România prin divizia de import şi vânzări şi ajunge pe rafturile magazinelor locale.

Fabrica de aspiratoare din Curtea de Argeş a grupului german Kärcher a fost inaugurată în toamna lui 2016 în urma unei investiţii de circa 20 de milioane de euro. Mai mult, nemţii au cumpărat în 2017 o clădire tot în Curtea de Argeş pentru a dezvolta aici o nouă facilitate de producţie unde urmează a se realiza aspiratoare, dar nu numai.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

ARpicultura între 23-24 februarie, la EXPO Arad

Articolul următor

Omul de afaceri Romeo Dunca va transforma ruina din centrul Reșiței într-un complex imobiliar, investiție de 7 mil. euro

Citește și:
Castelul în care a trăit scriitorul maghiar Miklos Josika are prețul fixat la 560.000 de euro, conform Magazin Sălăjean.
Citeste mai mult

Castelul Josika, scos la vânzare

Domeniul nobiliar din comuna Surduc, județul Sălaj, a fost pus la vânzare pe casa de licitații Sotheby’s International…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share