Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Omul de afaceri Romeo Dunca va transforma ruina din centrul Reșiței într-un complex imobiliar, investiție de 7 mil. euro

După ani întregi în care s-a concentrat pe de zvoltarea turismului în zona montană, omul de afaceri Romeo Dunca a acceptat provocarea de a investi în domeniul imobiliar, asumându-și finalizarea investiției începute în centrul Reșiței de omul de afaceri Ioan Popa. 

Potrivit expressdebanat.ro, proiectul City Center Reșița presupune construirea unei clădiri cu 7 nivele și 70 de apartamente, după următorul plan: spații comerciale la demisol, birouri și zonă administrativă la parter, la etajele 1 – 5 câte 13 apartamente (5 apartamente cu 3 camere și 8 apartamente cu 2 camere). Apartamentele cu 3 camere vor avea suprafețe cuprinse între 76 mp și 125 mp, iar cele cu două camere vor oferi suprafețe utile de 52 până la 70 mp. Alte 5 locuințe vor fi create la etajul 6, fiind vorba de 4 apartamente cu 3 camere, dar și un penthouse, a cărui suprafață utilă atinge aproape 220 mp. Vor exista 46 de locuri de parcare subterane și 56 de locuri în exterior, dintre care 20 vor aparține rezidenților. Vor fi amenajate spații verzi și grădini suspendate.

Termenul de finalizare estimat este iulie-august 2019 în ceea ce privește structura de rezistență, iar cel târziu în luna martie 2020 cumpărătorii se vor putea muta în noile apartamente. Investiția totală este de aproximativ 7 milioane de euro.

Foto: Express de Banat

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Grupul german Kärcher a realizat aspiratoare de 60 mil. euro la Curtea de Argeş

Articolul următor

Pe Autostrada A10 Sebeș-Turda, pe podul metalic, se montează calea de rulare

Citește și:
Castelul în care a trăit scriitorul maghiar Miklos Josika are prețul fixat la 560.000 de euro, conform Magazin Sălăjean.
Citeste mai mult

Castelul Josika, scos la vânzare

Domeniul nobiliar din comuna Surduc, județul Sălaj, a fost pus la vânzare pe casa de licitații Sotheby’s International…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share