Investitii Real Estate Ultimele stiri

Omul de afaceri Romeo Dunca va transforma ruina din centrul Reșiței într-un complex imobiliar, investiție de 7 mil. euro

După ani întregi în care s-a concentrat pe de zvoltarea turismului în zona montană, omul de afaceri Romeo Dunca a acceptat provocarea de a investi în domeniul imobiliar, asumându-și finalizarea investiției începute în centrul Reșiței de omul de afaceri Ioan Popa. 

Potrivit expressdebanat.ro, proiectul City Center Reșița presupune construirea unei clădiri cu 7 nivele și 70 de apartamente, după următorul plan: spații comerciale la demisol, birouri și zonă administrativă la parter, la etajele 1 – 5 câte 13 apartamente (5 apartamente cu 3 camere și 8 apartamente cu 2 camere). Apartamentele cu 3 camere vor avea suprafețe cuprinse între 76 mp și 125 mp, iar cele cu două camere vor oferi suprafețe utile de 52 până la 70 mp. Alte 5 locuințe vor fi create la etajul 6, fiind vorba de 4 apartamente cu 3 camere, dar și un penthouse, a cărui suprafață utilă atinge aproape 220 mp. Vor exista 46 de locuri de parcare subterane și 56 de locuri în exterior, dintre care 20 vor aparține rezidenților. Vor fi amenajate spații verzi și grădini suspendate.

Termenul de finalizare estimat este iulie-august 2019 în ceea ce privește structura de rezistență, iar cel târziu în luna martie 2020 cumpărătorii se vor putea muta în noile apartamente. Investiția totală este de aproximativ 7 milioane de euro.

Foto: Express de Banat

Related posts

Fabricile din Sebeș și Cugir ale Daimler vor produce componente pentru maşinile hibride din gama Mercedes-Benz

Stefana Muresan

CTP pregătește obținerea certificării BREEAM

Ionut Oprea

Grupul Medlife, afaceri de 794 mil.lei în 2018, în creştere cu 27%

redactia

Leave a Comment