Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Una dintre cele mai bune şcoli de afaceri din Europa se află în Sighetu Marmației

Cea mai frumoasă performanță românească în antreprenoriat a fost obținută de Liceul Tehnologic Marmația, din Sighetu Marmației, județul Maramureș. Acesta a fost premiat în 9 noiembrie 2018 ca Școala Antreprenorială a anului, într-o gală organizată la Viena de Junior Achievement Europe. Premiul a fost acordat „pentru implementarea programelor de educație antreprenorială și promovarea acestui spirit de gândire antreprenorial”.

 

Liceul Tehnologic Marmația este liceul din zona istorică a Maramureșului cu cea mai variată Ofertă educațională. Cadrele didactice au început să implementeze programele Junior Achievement (JA) Romania pentru promovarea educației economice moderne, recunoscând necesitatea de a integra învățarea în spirit antreprenorial în toate sectoarele educației. Majoritatea elevilor și profesorilor liceului sunt implicați în activități educaționale antreprenoriale, iar acestea au un impact pozitiv asupra școlii.

Până în anul 2020, Liceul Tehnologic Marmația își propune să devină un centru puternic pentru formarea profesională inițială, continuă și permanentă, o unitate emblematică a vieții educaționale și socio-economice a zonei, cu scopul de a instrui tinerii capabili să se integreze pe piața muncii sau să înceapă o afacere.

Liceul maramureșean implementează programe Junior Achievement (JA) România pentru promovarea educației economice moderne, recunoscând necesitatea de a integra învățarea în spirit antreprenorial în toate sectoarele educației.

Premiile de excelență în domeniul EFP recompensează exemple remarcabile de educație și formare profesională din Europa și reprezintă un criteriu de excelență în domeniu.

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un antreprenor din Iaşi a adunat 50 de producători din zona Moldovei pe o platformă care sprijină mărcile locale

Articolul următor

Școala duală atrage tot mai multe firme. Tinerii, așteptați de zeci de agenți economici in Caraș-Severin

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share