Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

92 de milioane de componente electronice au fost livrate de Continental Timișoara în ultimii 11 ani

  • Fabrica din Timișoara a început producția în 2007 și a livrat peste 92 de milioane de componente auto
  • 15.5 milioane de unități produse în 2018
  • Sistemul eAWS care înlocuiește tradiționala bară antiruliu cu un actuator electro-mecanic este produs în fabrica din Timișoara

 

Fabrica de componente electronice Continental din Timișoara a produs și livrat 92 de milioane de componente în 11 ani de activitate. 15.5 milioane dintre acestea au fost realizate în 2018.

Unul dintre produsele cele mai noi la care se lucrează este sistemul eAWScare înlocuiește tradiționala bară antiruliu cu un actuator electro-mecanic și reprezintă funcția de comandă a șasiului ce rezolvă conflictul dintre manevrabilitatea optimizată a vehiculului și confort. Prin intermediul acesteia, electromotorul este acționat pentru a genera cuplul necesar să compenseze tendința de înclinare a vehiculului în anumite condiții de circulație.

Portofoliul nostru de produse este variat, dinamic, se extinde constant și cuprinde clienții cei mai de notorietate din rândul constructorilor de mașini. Activăm într-un sector inovativ, care se dezvoltă în mare viteză și presupune identificarea de soluții ingenioase ce implică tehnologii de ultimă generație. Ceea ce ne motivează este pasiunea pentru producție. Consider că dispunem de un echilibru între profesionalism și determinare în rândul angajaților care ne ajută să punem calitatea pe primul loc, este de părere Dr. Ralf Luchs, directorul centrului de producție de componente electronice.

Fabrica din Timișoara produce în capitala Banatului unități de control pentru airbag, sisteme electronice de frânare și parcare, pedale de accelerație cu buclă de răspuns, unități de control pentru echipamente speciale, atenuarea suspensiei pneumatice și pentru stabilizare verticală, unități de comandă pentru direcție asistată, unități de control pentru reglarea suspensiei și pentru stabilizarea la sarcina dinamică, unități de afișare centrală de tip standard, Head-Up și Combiner Head-Up și instrumente de bord.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Discuții interministeriale despre dezvoltarea investiţiilor germane în România

Articolul următor

Vernisajul expoziţiei „Enigmele mărgelelor”. Tablouri unicat în România, „pictate” din sute de mii de mărgele lipite manual

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share