București Eveniment

Conferința Aircaft Safety and Avionics – 27 februarie 2019, Aeroportul Băneasa

Aircraft Owners and Pilots Association of Romania organizează unul dintre cele mai importante evenimente de aviație și de afaceri din acest an – Conferința Aircaft Safety and Avionics, în 27 februarie 2019, la Aeroportul Băneasa București. 

 

Industria aeronautică din România și autoritățile de reglementare se vor reuni pentru a discuta despre ultimele evoluții în domeniul siguranței aviației și al inovațiilor tehnologice. Subiectele vor include certificarea aeronavelor, operațiunile aeriene, actualizările pentru avionics, motoarele, întreținerea avioanelor, analiza siguranței și a datelor, gestionarea traficului aerian și aeroporturile. Principalele subiecte care vor fi discutate în cadrul conferinței includ importanța cooperării dintre industrie și autoritățile care implementează standardele de siguranță ca urmare a dezvoltării inovațiilor tehnologice, a evoluției în certificarea aeronavelor, a aeroporturilor, a ATM și a siguranței și securității aviației, precum și a tendințelor în operațiunile de aviație generală. De asemenea, ca o inițiativă nouă, Asociația Proprietarilor de Avioane și Piloților din România dorește să creeze un ROADMAP pentru România, invitând astfel toate autoritățile, instituțiile private și cele de afaceri să contribuie la planul general pentru viitorul aviației generale și comerciale. Inițiativa ar trebui să devină un grup de lucru permanent pentru comunitatea aviatică de aici.

​Participarea reprezentanților la nivel înalt din cadrul CAA, ROMATSA, ROMAERO, CNAB, Asociația Proprietarilor de Avioane și Piloților, Aeroclubul Român, Școala Superioară de Aviație din România, industria aviatică și profesioniștii din România, împreună cu piloții și mass-media va conuce la un dialog și o relație între toate părțile pentru a dezvolta segmentul de aviație generală în România și pentru a pregăti piloții pentru tendințe, noi reglementări și implementarea Avionics.

Masa rotundă cu teme relevante pentru această importantă conferință privind Aviația Generală, organizată de Aircraft Owners and Pilots Association of Romania, cuprinde următoarele:

 

  • EASA GA Roadmap
  • Aviația generală este o prioritate ridicată pentru EASA și de aceea face eforturi și alocă resurse pentru crearea unor norme mai simple, mai ușoare și mai bune pentru aviația generală. Recunoscând importanța aviației generale și contribuția sa la un sistem european sigur al aviației, EASA, în parteneriat cu Comisia Europeană și alte părți interesate, a creat un Roadmap pentru reglementarea aviației generale

 

  • GA Roadmap pentru Romania
  • Aceasta este o nouă inițiativă a Aircraft Owners and Pilots Association of Romania pentru a crea un Roadmap pentru România, prin urmare invită toate autoritățile, instituțiile private și cele de afaceri să contribuie. Planul general pentru viitorul aviației generale și comerciale. Inițiativa dorește să devină un grup de lucru permanent pentru comunitatea aviatică de la noi.

 

·         Întreținerea aeronavei pe cont propriu. Înțelegerea rolului CAMO

  • Care sunt cerințele legale pentru îngrijirea avioanelor personale și ce înseamnă cu adevărat CAMO? CAMO este un termen originar din Europa, dar astăzi este folosit pe mai multe continente. Deci ce este și cum afectează un operator privat de aeronave? Încredere mare este acordata unei companii care are grijă de întreținerea unei aeronave. Deci, dacă alegeți să folosiți CAMO, trebuie să vă asigurați că încrederea dvs. este bine plasată.

 

  • Aircraft Avionics
  • Suntem într-o revoluție pentru avionics în intreaga lume. În ultimele 24 de luni sunt disponibile mai multe opțiuni pentru aeronavele GA decât în ​​ultimii 20 de ani. Veți beneficia de o prezentare completă a celor mai recente produse de la Garmin și ale altor producători de avionică De asemenea, veți găsi detalii importante despre opțiunea de motor diesel Continental ca pe o solutie salvatoare în ceea ce privește creșterea prețurilor și disponibilitatea limitată a AVGAS.

 

  • Regulamentul EASA / UE pentru piloți
    • EASA a reușit să introducă o lege care impune tuturor piloților rezidenti în UE să dețină licențe EASA – chiar dacă aeronava este înregistrată în afara UE. Aceste licențe ar fi în plus față de licențele statului de înmatriculare (de exemplu, FAA) cerute de ICAO. Cum implementează CAA la noi acest nou regulament? Cum sunt afectași piloții din România

 

Lectorii care au fost invitați sunt Radu Merica – Președinte, Aircraft Owners and Pilots Association of Romania, Armand Petrescu –  Director General, CAA, Gabriel Stoe –  Director general CNAB, Fanica Carnu –  Director General, ROMATSA, Iulian Botta – Vicepeședinte, Aircraft Owners and Pilots Association of Romania, Meze Matjaz – CEO, Aeroservice Lesce , Nicolae Dutescu – Director General, Jet Technics, George Barbu – Direcctor General, Școala Superioară de Aviație și Aviation, George Rotaru – Direcctor General Aeroclubul României.

 

Pntru mai multe detalii vizitați www.aoparomania.ro

Related posts

CFO Conference – eveniment online

Ionut Oprea

Tax & Finance Forum Cluj-Napoca: experții români analizează modificările și tendințele în domeniul fiscal

Stefana Muresan

Premiul I pentru proiectele europene din regiunea de Nord-Vest, atribuit Consiliului Judeţean Cluj

Stefana Muresan

Clujul, premiul european pentru inovare

Stefana Muresan

Lanţul de farmacii Remedia, scos la vânzare, integral sau parțial. Prețul: începând cu 5 milioane de euro

Papuc Irina

Peste 30 de designeri pe scena Bucharest Fashion Week

Creșteri semnificative pentru magazinele on-line

Diplomați și lideri de business din țară și străinătate, la Conferința Internațională de Business Diplomacy

redactia

B | BUSINESS to more BUSINESS – Conferința Regională de la Constanta

ELCO lansează o nouă gamă de cazane industriale adaptată noilor cerințe din piața locală de construcții

Ionut Oprea

Încă un expert confirmat la Conferința „Litigii pe Fonduri Europene”, București

redactia

Mihai Daraban, președintele CCIR: “Noi creăm o rețea de atașați comerciali, care să se comporte, dacă vreți, ca niște bone cu agenții economici care vin pe teritoriul respectiv”

Ligia Voro

Extinderea Prezidiului și a Listei de arbitri din cadrul Curţii de Arbitraj de pe lângă AHK România

Ionut Oprea

Cele mai importante aspecte fiscale pentru mediul de afaceri, dezbătute la ‘Tax & Finance Forum, București’

redactia

Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO

Ionut Oprea

MIPIM ANNOUNCES NEW EVENT SCHEDULE WITH A RETURN TO CANNES IN SEPTEMBER

Ionut Oprea

Designerii români de vestimentație expun la Londra

Ligia Voro

A doua editie a conferintei nationale Business (r)Evolution se va desfasura marti, 17 aprilie, la Constanta

Stefana Muresan

NRCC – BRCC Night of the SMEs in Cluj, 23rd of March

Ionut Oprea

„11even Experiences Oradea” – ediția a VIII-a

Traian Dan

Programul de cursuri AMCOR “Consulting – Tools, Skills & Ethics”

Stefana Muresan

Black Friday la ținutele de business de la NISSA!

Ionut Oprea

Expert Guest – Ian Worboys: what next for logistics

Ionut Oprea

Architecture Conference&Expo: Transportul urban în 2020

Transilvania Business

Leave a Comment