Alba Lideri si afaceri Ultimele stiri

Best Golf Hotel – Theodora Golf Club, recunoaștere la nivel internațional

Theodora Golf Club a reușit performanța de a se afirma pe plan internațional, la mai puțin de doi ani de la inaugurare. Resortul din Alba a fost desemnat Best Golf Hotel la International Hospitality Awards. 

Resortul din județul Alba a fost desemnat cel mai bun în domeniu, la International Hospitality Awards, fiind singurul hotel din țară premiat în competiție. Gala de decernare a premiilor s-a desfăşurat duminică, 24 februarie, în Ucraina. Anul acesta au participat hoteluri și resorturi din 21 de țări.

 

Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, s-a deschis oficial în 15 octombrie 2017, în localitatea Teleac, comuna Ciugud din județul Alba. Cu o investiție de 15 milioane de euro, resortul cuprinde cel mai mare teren de golf din România, dar și o serie de facilități de cazare și relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus.

Terenul de golf are o suprafață de 56 ha, pe care se desfășoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din România. Proiectul din localitatea Teleac își propune să asigure dezvoltarea golfului în România, un sport foarte practicat în țările occidentale și cu oportunități de creștere și în țara noastră. O premieră este reprezentată de faptul că terenul de golf are cel mai lung parcurs din Europa– PAR 6, de 735 de metri.

 

Foto: Facebook/Theodora Golf Club

Related posts

Pfeiffer Vacuum își mută activitatea în Parc industrial Nervia, după o investiție de 13 mil. euro

redactia

TAF-urile IRUM Reghin, la cel mai mare târg de exploatare forestieră din lume

Stefana Muresan

Tranzacții cu birouri de 164 de milioane de euro la Cluj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment