Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Best Golf Hotel – Theodora Golf Club, recunoaștere la nivel internațional

Theodora Golf Club a reușit performanța de a se afirma pe plan internațional, la mai puțin de doi ani de la inaugurare. Resortul din Alba a fost desemnat Best Golf Hotel la International Hospitality Awards. 

Resortul din județul Alba a fost desemnat cel mai bun în domeniu, la International Hospitality Awards, fiind singurul hotel din țară premiat în competiție. Gala de decernare a premiilor s-a desfăşurat duminică, 24 februarie, în Ucraina. Anul acesta au participat hoteluri și resorturi din 21 de țări.

 

Theodora Golf Club, cel mai modern resort de golf din România, s-a deschis oficial în 15 octombrie 2017, în localitatea Teleac, comuna Ciugud din județul Alba. Cu o investiție de 15 milioane de euro, resortul cuprinde cel mai mare teren de golf din România, dar și o serie de facilități de cazare și relaxare unice, clasificate la standardul de patru stele plus.

Terenul de golf are o suprafață de 56 ha, pe care se desfășoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din România. Proiectul din localitatea Teleac își propune să asigure dezvoltarea golfului în România, un sport foarte practicat în țările occidentale și cu oportunități de creștere și în țara noastră. O premieră este reprezentată de faptul că terenul de golf are cel mai lung parcurs din Europa– PAR 6, de 735 de metri.

 

Foto: Facebook/Theodora Golf Club

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ericsson cumpără Kathrein, cel mai mare producător de antene TV și de comunicații mobile din România, cu fabrică la Timișoara

Articolul următor

Brânza frământată de Sângeorz Băi, atestată ca produs tradiţional

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share