Cluj Eveniment

EBC Cluj-Napoca: Think Different. Think like an ELITE Woman

Elite Business Woman vă invită să participaţi la prima întâlnire de business networking și antreprenoriat din anul 2019 – EBC Cluj-Napoca: Think Different. Think like an ELITE Woman. Evenimentul se va desfașura în 21 martie, ora 17: 30, Cluj Napoca, locația: ClujHub.

 

Pentru că martie este luna dedicată femeii, trebuie să o sărbătorim împreună! Vino la evenimentul ELITE Business Club Cluj-Napoca: Think Different. Think like an ELITE Woman și dă-ți întâlnire cu doamnele de elită din comunitatea noastră.

****Afli cum să atragi succesul atât în viața personală, cât și în cea profesională, înțelegi importanța unui stil de viață sănătos pentru a fi cea mai bună versiune a ta și te bucuri de networking & socializare.

Pentru că orice femeie de elită pune accent pe sănătatea corpului ei, te servim cu bunătați raw-vegane marca rawdia Cluj-Napoca, ceaiuri premium oferite de esensis, cafea Captain Bean și apă Perena de la Market Gradimex.

În plus, organizăm o tombolă unde poți câștiga: vouchere la salonul Catwalk by Ramona Mindru pentru a-ți pune frumusețea în valoare, pachete ceai premium Esensis, un prânz la Restaurant Rawdia, trei produse Marab Perfumery și trei vouchere cazare un week-end la Cabana Claris Crivaia, totul pentru relaxarea ta.

Răsfățul nu se încheie aici, toți participanții vor primi flyere cu discount-uri de la MARAB PERFUMERY care vin alături de noi și cu un stand de parfumerie orientală de testere.

Toate momentele deosebite din această seară specială vor fi surprinse de către fotograful Călin Curticapian!

~ Speakerii de top ai evenimentului ~:

1) Hajni Chelaru (fondator HC Kinetic) este de profesie terapeut osteopat, kinetoterapeut și terapeut Yumeiho gr. III, cu o experineță de peste 10 ani.
Este licențiată în Kinetoterapie în cadrul universității Avram Iancu și absolventă a primei Școli de Osteopatie din România. De asemenea, de-a lungul anilor a abținut multiple calificări și recunoașteri în domeniul terapeutic.
Fondatoare a HC Kinetic, Hajni dispune de vaste cunoștințe de specialitate, consolidate în timp cu perseverență și o dorință continuă de a restabili sănătatea pacienților săi. Află cum poți avea grijă de sănătatea ta și cum poți face ca acest vehicul, numit „TU” să dea tot ce are mai bun!

2) Simona Baciu (Transylvania College, president & founder) a scris o carte de mindfulness pentru profesori, un concept relativ nou în România care se traduce prin stare de bine. Ineditul volum, scris în engleză şi lansat la Hong Kong în mai 2018, va mai fi tradus în română, chineză şi spaniolă. Simona a fondat în urmă cu aproape 25 de ani o şcoală privată la Cluj, a numit-o Transylvania College, iar acolo învaţă azi tineri de pe mai multe continente: „Sunt tot mai preocupată de a păstra motivaţia şi entuziasmul profesorilor, de cum putem să le arătăm cât sunt ei de importanţi şi cât de mult contează munca lor în a forma generaţiile următoare“. Află cum ne putem găsi motivația și entuziasmul de a învăța lucruri noi și utile pentru viața ta profesională.

3) Paula Culda-Drăgușin (Speaker, Trainer și Coach Internațional la The John Maxwell Team, avocat la Cabinet Avocat Paula Culda – Drăgușin) este convinsă că în fiecare dintre noi există un potențial nelimitat și că e datoria noastră să îl descoperim și să îl folosim.
În activitatea sa, îi ajută pe oameni să gândească și să acționeze pozitiv, să aibă încredere în ei și să își pună în valoare adevăratul potențial. Află de la ea care sunt elementele care îți pot influența pozitiv business-ul!

4) Maurits Dohmen (Executive Director of the Netherlands Romanian Chamber of Commerce), născut în Olanda unde a trăit și a studiat, dar a lucrat și pentru diverse entități private. Este un dezvoltator înnăscut și un manager de proiect strălucit. Maurits sa mutat în România acum 8 ani și a lucrat ca director general pentru Geta Voinea – poziționarea cu succes a brandului pe piață. În ultimii 5 ani, Maurits sa dedicat rolului său de director executiv al Camerei de Comerț Olandeze din România. Este persoana care a transformat Camera în cea mai rapidă creștere a comunității de afaceri din România și a adus la lumină noi concepte de eveniment iubite de participanți.

Te așteptăm cu drag!
Taxă de participare: 100 lei
Înscrierea se face prin accesare link:
https://elitewomen.org/ebc-cluj/

 

Elite Business Club este un eveniment care se adresează atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să pornească un business. Evenimentul va fi unul interactiv și dinamic cu speakeri de top și va pune accentul pe situații reale cu care se confruntă femeile antreprenor, în România. Totodată, la Elite Business Club poți face schimb de idei cu invitații speciali din industrie, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. Nu în ultimul rând, Elite Business Club este evenimentul ideal pentru ca tu să îți promovezi afacerea sau să cunoști noi potențiali clienți sau parteneri.

Scopul evenimentelor Elite Business Club este să creeze o comunitate de business performantă și profitabilă, care să răstoarne statistica potrivit căreia 90% dintre start-up-urile, din România, dau faliment, în primii 3 ani de activitate.

Elite Business Women este cea mai importantă companie dedicată antreprenoriatului feminin și organizează evenimente Elite Business Club în șase mari orașe din țară: București, Constanța, Cluj, Brașov, Timișoara și Sibiu.

În speranța că veți considera de interes evenimentul nostru, vă punem la dispoziție link-ul pentru înscrierea la eveniment alături de antreprenori dornici de creștere.

Related posts

PRO BUSINESS TOGETHER 2

redactia

Alte 30 de autobuze Mercedes cu dotări de ultimă generație, puse în circulație la Cluj-Napoca. Investiție de peste 62 mil. lei

redactia

Clujul ar putea deveni, în 2023, primul județ racordat 100% la apă și canalizare

redactia

Premii de excelență la UBB

redactia

BusinessMark: Specialiștii în resurse umane, din țară și străinătate, se reunesc pentru două zile la Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional „Avram Iancu“ Cluj beneficiază de noi rute și măriri de frecvențe în programul de vară 2018

Stefana Muresan

Universitatea “Babeş-Bolyai” și NTT DATA Romania, a doua serie din Programul Postuniversitar de Pregătire şi Formare Profesională în Informatică

Stefana Muresan

Record de pasageri pe Aeroportul Internațional "Avram Iancu" Cluj

Stefana Muresan

Cristian POPESCU, Partener, Popovici Nițu, Stoica și Asociații, participă la PRIA IT&C and Intellectual Property 2018, în 22 mai, la București

Ionut Oprea

Salsa Week Romania

Stefana Muresan

Biserica Sfântul Mihail din Cluj, reabilitată cu peste 4,7 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Elevii clujeni vor avea cursuri de educație financiară

redactia

Austriecii de la Rondocarton, cu fabrică în Apahida, cifră de afaceri de aproximativ 93 mil. euro în 2018

redactia

Secom, investiție de 40.000 de euro într-un magazin la Cluj Napoca

Stefana Muresan

Clujul, timp de două zile capitala europeană a clusterelor

Ligia Voro

Ambasadorul Italiei în România, la Cluj: Românii, cea mai numeroasă comunitate de imigranți din Italia

Stefana Muresan

Fabrica de espressoare de cafea De’Longhi din Cluj caută 100 de angajaţi fără vechime şi cu studii gimnaziale

redactia

PRIA Aviation incepe vineri 18 august la Hangar Cafe, Aeroportul Tuzla

Ionut Oprea

”Romania Blockchain Summit”, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Sud-Estul Europei

Stefana Muresan

Program post universitar de securitate a sistemelor informatice, în cadrul UBB

redactia

Pentru prima dată în România, la Cluj-Napoca: Smart Cities CEE

Stefana Muresan

Digital Health B2B Skype Match 2016

Transilvania Business

Grupul Monza, nouă etapă în extinderea brandului

Stefana Muresan

Starbucks își deschide cafenele în serie la Cluj

Nora Dumitrescu

Leave a Comment