Cluj Eveniment

EBC Cluj-Napoca: Think Different. Think like an ELITE Woman

Elite Business Woman vă invită să participaţi la prima întâlnire de business networking și antreprenoriat din anul 2019 – EBC Cluj-Napoca: Think Different. Think like an ELITE Woman. Evenimentul se va desfașura în 21 martie, ora 17: 30, Cluj Napoca, locația: ClujHub.

 

Pentru că martie este luna dedicată femeii, trebuie să o sărbătorim împreună! Vino la evenimentul ELITE Business Club Cluj-Napoca: Think Different. Think like an ELITE Woman și dă-ți întâlnire cu doamnele de elită din comunitatea noastră.

****Afli cum să atragi succesul atât în viața personală, cât și în cea profesională, înțelegi importanța unui stil de viață sănătos pentru a fi cea mai bună versiune a ta și te bucuri de networking & socializare.

Pentru că orice femeie de elită pune accent pe sănătatea corpului ei, te servim cu bunătați raw-vegane marca rawdia Cluj-Napoca, ceaiuri premium oferite de esensis, cafea Captain Bean și apă Perena de la Market Gradimex.

În plus, organizăm o tombolă unde poți câștiga: vouchere la salonul Catwalk by Ramona Mindru pentru a-ți pune frumusețea în valoare, pachete ceai premium Esensis, un prânz la Restaurant Rawdia, trei produse Marab Perfumery și trei vouchere cazare un week-end la Cabana Claris Crivaia, totul pentru relaxarea ta.

Răsfățul nu se încheie aici, toți participanții vor primi flyere cu discount-uri de la MARAB PERFUMERY care vin alături de noi și cu un stand de parfumerie orientală de testere.

Toate momentele deosebite din această seară specială vor fi surprinse de către fotograful Călin Curticapian!

~ Speakerii de top ai evenimentului ~:

1) Hajni Chelaru (fondator HC Kinetic) este de profesie terapeut osteopat, kinetoterapeut și terapeut Yumeiho gr. III, cu o experineță de peste 10 ani.
Este licențiată în Kinetoterapie în cadrul universității Avram Iancu și absolventă a primei Școli de Osteopatie din România. De asemenea, de-a lungul anilor a abținut multiple calificări și recunoașteri în domeniul terapeutic.
Fondatoare a HC Kinetic, Hajni dispune de vaste cunoștințe de specialitate, consolidate în timp cu perseverență și o dorință continuă de a restabili sănătatea pacienților săi. Află cum poți avea grijă de sănătatea ta și cum poți face ca acest vehicul, numit „TU” să dea tot ce are mai bun!

2) Simona Baciu (Transylvania College, president & founder) a scris o carte de mindfulness pentru profesori, un concept relativ nou în România care se traduce prin stare de bine. Ineditul volum, scris în engleză şi lansat la Hong Kong în mai 2018, va mai fi tradus în română, chineză şi spaniolă. Simona a fondat în urmă cu aproape 25 de ani o şcoală privată la Cluj, a numit-o Transylvania College, iar acolo învaţă azi tineri de pe mai multe continente: „Sunt tot mai preocupată de a păstra motivaţia şi entuziasmul profesorilor, de cum putem să le arătăm cât sunt ei de importanţi şi cât de mult contează munca lor în a forma generaţiile următoare“. Află cum ne putem găsi motivația și entuziasmul de a învăța lucruri noi și utile pentru viața ta profesională.

3) Paula Culda-Drăgușin (Speaker, Trainer și Coach Internațional la The John Maxwell Team, avocat la Cabinet Avocat Paula Culda – Drăgușin) este convinsă că în fiecare dintre noi există un potențial nelimitat și că e datoria noastră să îl descoperim și să îl folosim.
În activitatea sa, îi ajută pe oameni să gândească și să acționeze pozitiv, să aibă încredere în ei și să își pună în valoare adevăratul potențial. Află de la ea care sunt elementele care îți pot influența pozitiv business-ul!

4) Maurits Dohmen (Executive Director of the Netherlands Romanian Chamber of Commerce), născut în Olanda unde a trăit și a studiat, dar a lucrat și pentru diverse entități private. Este un dezvoltator înnăscut și un manager de proiect strălucit. Maurits sa mutat în România acum 8 ani și a lucrat ca director general pentru Geta Voinea – poziționarea cu succes a brandului pe piață. În ultimii 5 ani, Maurits sa dedicat rolului său de director executiv al Camerei de Comerț Olandeze din România. Este persoana care a transformat Camera în cea mai rapidă creștere a comunității de afaceri din România și a adus la lumină noi concepte de eveniment iubite de participanți.

Te așteptăm cu drag!
Taxă de participare: 100 lei
Înscrierea se face prin accesare link:
https://elitewomen.org/ebc-cluj/

 

Elite Business Club este un eveniment care se adresează atât profesioniștilor, cât și celor care doresc să pornească un business. Evenimentul va fi unul interactiv și dinamic cu speakeri de top și va pune accentul pe situații reale cu care se confruntă femeile antreprenor, în România. Totodată, la Elite Business Club poți face schimb de idei cu invitații speciali din industrie, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. Nu în ultimul rând, Elite Business Club este evenimentul ideal pentru ca tu să îți promovezi afacerea sau să cunoști noi potențiali clienți sau parteneri.

Scopul evenimentelor Elite Business Club este să creeze o comunitate de business performantă și profitabilă, care să răstoarne statistica potrivit căreia 90% dintre start-up-urile, din România, dau faliment, în primii 3 ani de activitate.

Elite Business Women este cea mai importantă companie dedicată antreprenoriatului feminin și organizează evenimente Elite Business Club în șase mari orașe din țară: București, Constanța, Cluj, Brașov, Timișoara și Sibiu.

În speranța că veți considera de interes evenimentul nostru, vă punem la dispoziție link-ul pentru înscrierea la eveniment alături de antreprenori dornici de creștere.

Related posts

Credit de 10 milioane de euro pentru Italsofa

Transilvania Business

Bogdan Chiritoiu la conferința PRIA Competition

Ionut Oprea

Michelin, la 40 de ani de existenţă a fabricii de la Zalău: investiţii de 33 milioane de euro și 100 de noi locuri de muncă

Stefana Muresan

Cluj-Napoca, încă un pas spre Digital Innovation Hub: aplicația „Cluj Now” – notificări oficiale despre oraș

Stefana Muresan

Farmec: “Ministerul Sănătății să ne dea aviz să producem cinci dezinfectanți”

Nora Dumitrescu

ABSL invites you to Timișoara Business Mixer 2019 on October 16th

Ionut Oprea

Alianța Vestului: Proiect de autostradă care să lege Clujul de Timișoara, prin Oradea și Arad, prezentat Comisiei Europene

Stefana Muresan

Doi clujeni produc mezeluri vegetale și le exportă în Europa

Stefana Muresan

Strategia energetica a Romaniei va fi dezbatuta la PRIA Energy Conference

Cluj: 1.200 de cadre medicale, instruite cu bani europeni

Stefana Muresan

Startarium dă startul PitchDay 2017: începe cursa de 100.000 de euro, proba pe startup-uri

Stefana Muresan

CJ | Literatura şi marea pe viu cu Radu Niciporuc

Cum sprijinim antreprenoriatul inovativ în industria alimentară?

Ligia Voro

APIA a finalizat analiza cererilor pentru ajutorul la motorină

Transilvania Business

Un startup finlandez deschide un birou în Cluj după ce a câștigat o investiție de 12 milioane de dolari

Ion Surdu

Concurență tot mai mare pentru un loc de master la UBB

Stefana Muresan

S-a lansat Magnet CV, cea mai nouă platformă de locuri de muncă din Mureș, Sibiu și Cluj

redactia

CORPORATE TENNIS OPEN

Mobilitatea urbană sustenabilă, dezbătută la Iași în cadrul PRIA Urban Mobility Conference 

Ligia Voro

Teodosescu, Tulbure și Mik, noua conducere a AOR

Autostrada Sebeș-Turda: Lot deschis în 2019

redactia

Din 4 iulie, Aerotravel reia cursele charter spre insula Skiathos din Grecia

Traian Dan

Autorizatie de construire pentru centura de sud a Florestiului

Stefana Muresan

Pe unde vor circula trenul metropolitan și metroul din Cluj

Stefana Muresan

Leave a Comment