Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

ANIS, Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii, a organizat joi, 21 februarie, a cincea editie a Galei ANIS, un eveniment care marcheaza 20 de ani de existenta a asociatiei si in cadrul caruia au fost premiate cele mai bune companii, proiecte si produse IT. Premiile sunt acordate anual si reprezinta atat recunoasterea industriei si a comunitatii IT, cat si sustinerea si incurajarea pentru dezvoltarea proiectelor viitoare.

Potrivit wal-street.ro, compania anului a fost desemnata Fitbit, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de dispozitive purtabile la nivel global. Compania a intrat in Romania in 2017 odata cu preluarea Vector Watch, iar in acelasi an, Fitbit a deschis si un centru de cercetare si dezvoltare in Bucuresti, cel mai mare din afara Statelor Unite ale Americii. Anul trecut, compania a introdus in Romania serviciul Fitbit Pay care le permite utilizatorilor sa faca plati la comercianti cu ajutorul bratarii sau a ceasului inteligent Fitbit.

Startup-ul anului este Druid, un asistent virtual care utilizeaza algoritmii de inteligenta artificiala pentru a ajuta companiile in luarea deciziilor de business. Compania a fost infiintata la inceputul anului 2018 si este deja evaluata la 5 milioane de euro.

Google castiga premiul pentru Programul Educational al anului cu proiectul Atelierul Digital. Initiativa Google vine in sprijinul programatorilor prin infiintarea de hub-uri IT in parteneriat cu universitati tehnice din tara. In cadrul acestora, Google va sustine traininguri gratuite pentru studentii care doresc sa invete sa dezvolte aplicatii mobile.

Premiul pentru Proiectul de outsorcing al anului merge catre echipa Endava, partener in dezvoltarea serviciului BT Pay, o aplicatie de tip portofel digital prin care clientii Bancii Transilvania pot face plati contactless si transferuri de bani.

Adobe Analytics a fost ales Produsul software al anului. Solutia, dezvoltata de specialisti Adobe din Romania, ajuta companiile sa transforme volume mari de date despre clienti, colectate dintr-o varietate de surse, in actiuni concrete pentru imbunatatirea experientei consumatorilor.

Fitbit ACE este castigatorul premiului Proiectul de R&D al anului, un produs exclusiv pentru copii, care ii ajuta pe cei mici sa faca mai multa miscare. In plus, bratara vine la pachet cu multiple functionalitati dedicate copiilor: provocari la care pot lua parte alaturi de prieteni, mesaje motivationale adaptate, alerte pentru miscare atat pentru cei mici, cat si pentru parinti. O contributie valoroasa in cadrul cercetarii si dezvoltarii Fitbit ACE l-a avut echipa Fitbit din Bucuresti.

Clientul anului este Carrefour al carui portal a fost dezvoltat de Tremend Software. Proiectul este intr-o continua dezvoltare, website-ul carrefour.ro ingloband atat pagina corporate, supermarketul online, brandul propriu de haine Tex si lumea-carrefour.ro, pagina de employer branding.

Zitec a castigat pentru al doilea an consecutiv premiul pentru Programul de CSR al anului cu initiativa #cei1024, o campanie prin care firma romaneasca a reusit sa adune peste 3.000 de voluntari care au donat mai mult de 1.400 de litri de sange in numai doi ani de la lansare. Campania #cei1024 se deruleaza cu ajutorul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti si a contribuit la salvarea a 9.500 de vieti.

Membrul ANIS al anului a fost desemnat producatorul de software Adobe, care s-a remarcat anul trecut prin participarea in mod activ la organizarea evenimentului How to Web 2018, a sprijinit financiar initiativa Bursele ANIS, a propus teme interesante de discutii pentru intalnirile membrilor asociatiei si a derulat, prin ANIS, 2 sesiuni de instruire KANBAN.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au promovat regiunea sub brandul ”Ţinutul Secuiesc” la târguri de turism din Budapesta şi Bucureşti

Articolul următor

Optim PM va livra hotelul Moxy by Marriott pentru Apex Alliance

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
În februarie 2024, sosirile înregistrate în structurile de primire turistică (SPT) au însumat 41.450, potrivit Direcției Județene de Statistică.
Citeste mai mult

Turismul face pași înapoi la Cluj

Sosirile turiștilor în județ, în luna februarie, s-au diminuat față de aceeași perioadă a anului trecut. În februarie…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share