Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au promovat regiunea sub brandul ”Ţinutul Secuiesc” la târguri de turism din Budapesta şi Bucureşti

Judeţele Covasna, Harghita şi Mureş au promovat regiunea prin intermediul unui stand comun, sub brandul ”Ţinutul Secuiesc”, la cea de-a 42-a ediţie a Târgului de turism internaţional Utazás de la Budapesta şi la Târgul de Turism al României (TTR), organizat la centrul expoziţional Romexpo, a anunţat, marţi, Consiliul Judeţean Harghita. potrivit News.ro.

Judeţele, Covasna, Harghita şi Mureş, au fost reprezentate la cele două evenimente de Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în judeţul Covasna, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Harghita, respectiv Asociaţia Visit Mureş.

”Cele trei judeţe din Ţinutul Secuiesc sunt participanţi permanenţi la diferitele târguri şi expoziţii turistice internaţionale care reprezintă o bună oportunitate pentru promovarea regiunii şi a valorilor acesteia, precum şi pentru dezvoltarea unor relaţii de colaborare şi participarea la reuniuni profesionale”, se arată în comunicat.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Covasna, Grüman Róbert, a subliniat că este important ca turiştii să primească informaţii de primă mână despre oferta turtistică a judeţului Covasna.

”Este important ca turiştii să primească informaţii de primă mână despre oferta turtistică a judeţului Covasna, prin intermediul unor discuţii personale, nu doar prin intermediul unor broşuri sau platforme online. Experienţa dovedeşte că cei interesaţi de regiune caută cu plăcere standul Ţinutului Secuiesc, deschidere care se manifestă atât în creşterea numărului turiştilor interni şi externi, cât şi a numărului de înnoptări”, a spus Grüman Róbert.

El a spus că aplicaţia mobilă Visit Covasna este descărcată şi folosită de tot mai multe persoane interesate să viziteze regiunea.

La târgul de turism Romexpo, reprezentanţii judeţului Harghita au promovat, în principal, aplicaţia pentru telefonul mobil şi site-ul Visit Harghita, respectiv programele cu tradiţie cum ar fi Festivalul de Muzică Veche de la Miercurea Ciuc sau Olimpiada de la Băile Harghita.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Facultatea de Chimie a Universității Politehnica Timișoara se extinde cu două noi corpuri de clădire și va fi modernizată cu bani europeni

Articolul următor

Gala Anis: La cine au ajuns premiile pentru cele mai bune companii, proiecte si produse IT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share