Brașov Infrastructura Ultimele stiri

Șase oferte pentru studiul de fezabilitate aferent reabilitarii sectiunii Predeal-Brasov

CFR SA primeste sase oferte pentru studiul de fezabilitate aferent reabilitarii sectiunii Predeal-Brasov.

Astfel, ofertele primite au fost din partea companiilor TPF Inginerie SRL, Consis Proiect S.R.L., Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial, asocierea Egis Romania– Egis Rail – Italrom Inginerie Internationala SRL, asocierea Italferr SpA – SC ISPCF SA si asocierea 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata Spa –Yűksel Proje Uluslararasi A.Ș, , scrie Club Feroviar.

În noiembrie 2018 CFR SA a publicat licitatia pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent reabilitarii sectiunii Predeal-Brasov.

Aceasta sectiune este parte componenta a Coridorului IV Feroviar, ramura nordica.

Valoarea contractului este estimata la 19, 5 milioane lei (4,2 milioane euro), iar finantarea va fi asigurata din fonduri europene. Contractul se va desfasura pe o perioada de 23 de luni de la data atribuirii.

Obiectivul contractului de prestari servicii este de a asigura clientului (CFR-SA) solutia optima pentru executarea lucrarilor de modernizare a caii ferate pe sectiunea Predeal-Brasov, atat din punct de vedere tehnic, operational, cat si economic si financiar, precum si al impactului asupra mediului si al schimbarilor climatice.

 

Related posts

Mendola Fabrics, cel mai vândut brand de perdele şi draperii din România

Stefana Muresan

Romgaz atenţionează Ambasada Spaniei în legătură cu situaţia Centralei Iernut

Ionel Albu

Conductă de gaze între România şi Serbia, pe relaţia Arad – Mokrin, investiţie de 43 milioane euro

Stefana Muresan

Leave a Comment