Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clujenii de la Kadra, afaceri de 35 mil. lei din tehnologii pentru uşile din malluri, spitale sau hoteluri

Compania clujeană Aluterm, redenumită din acest an Kadra, este prima companie autohtonă care de 25 de ani oferă soluții de inginerie de acces automatizat în clădiri și parcări. De asemenea, o altă linie de business a companiei este specializată în implementarea soluțiilor arhitecturale și de construcții pe bază de policarbonat.

Pe toate liniile de business compania a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 35 de milioane de lei în 2018, în creștere cu 5% față de anul precedent.

„Suntem o companie de ingineri care, după 25 de ani de existență, am decis să facem un upgrade organizațional al afacerii. Astfel, din acest an, vom integra toate diviziile de activitate într-un singur proces de business, care va funcționa sinergic, oanferind clienților soluții integrate de consultanță, proiectare și execuție în ceea ce privește soluțiile automatizate de acces în clădiri, spații publice sau rezidențiale. Din acest motiv, am ales să ne redefinim în piață sub o nouă identitate de brand, numită Kadra, care va însemna o reconfigurare a proceselor interne pe noi coordonate tehnice”, declară Andreea Strugaru, managing partner al companiei.

4 milioane de euro investiții în dezvoltare și logistică

În ultimii ani, Aluterm  a investit aproximativ 4 milioane de euro în soluții logistice, dezvoltare și un sediu nou în Cluj, în care activează 58 de angajați, în mare parte cu pregătire inginerească. La aceștia se adaugă 30 de tehnicieni din zona de montaj și mentenanță pentru lucrările efectuate.

„În noua entitate de business Kadra vom avea, în acest an, un aport de resurse umane consistent, propunându-ne să creștem cu 20% echipa tehnică. Este o provocare pe care ne-am asumat-o într-un context nu foarte favorabil  în ceea ce privește situația resurselor umane în domeniul în care activăm, mai ales în situația în care vorbim de specialiști care trebuie să colaboreze atât cu arhitecți, dezvoltatori sau constructori, direct pe șantier”, precizează Andreea Strugaru.

Printre cele mai relevante lucrări ale companiei din ultimul an se numără sistemele de acces la Globalworth Campus București, Aurora Mall Oradea, Aeroportul Satu-Mare, Renault Offices, Stadionul Ion Oblemenco Craiova, Spitalul de copii Dr. Victor Gomoiu București. De asemenea, Aluterm a realizat sistemele de management al parcărilor pentru Poiana Brașov, Ski Resort Transalpina.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UBB devine parte a consorțiului universitar european condus de Universitatea din Lille – Franța

Articolul următor

Bancă naţională de sânge, plasmă umană şi celule stem - parteneriat public-privat. Venituri semnificative pentru investitor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ

CONAF Sucursala București organizează semifinala ”MARATONUL PENTRU EDUCAȚIE ANTREPRENORIALĂ” Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) – Sucursala București,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share