Cluj Ultimele stiri

„Te Răcorești și Reîmpădurești” cu încă 50.000 de brazi plantați de Bergenbier anul acesta

Bergenbier, berea inspirată din răcoarea naturii, începe în aprilie 2019 a doua ediție a plantărilor de brazi, ca parte a campaniei ”Te răcorești și reîmpădurești!”. Astfel, prin plantarea a încă 50.000 de brazi anul acesta, numărul total de puieți plantați de Bergenbier alături de ONG-ul EcoAssist – ”Plantăm fapte bune în România” ajunge la 100.000. Prin această acțiune, consumatorii Bergenbier oferă înapoi naturii o parte din răcoarea care a stat la baza inspirației în producerea berii maturate la rece, filtrate la rece și cu CO2 din fermentație naturală.  

”Bergenbier este o bere inspirată din răcoarea muntelui. Maestrul berar a dezvoltat rețeta dorind să creeze cea mai răcoritoare bere, iar numele berii păstrează dovada acestei inspirații. Campania ”Te Răcorești și Reîmpădurești” a pornit din dorința de a-i  da înapoi naturii o parte din răcoarea pe care ne-o oferă și care ne inspiră. Prietenii care se răcoresc cu Bergenbier contribuie la plantare, iar anul acesta, cu ajutorul lor, dublăm numărul puieților plantați”, a spus Mihaela Mocanu, Brand Manager Bergenbier.

 

În același timp, Bergenbier își invită consumatorii să își cheme prietenii la bere, numind brazii pentru a caror plantare contribuie când se răcoresc împreuna cu Bergenbier, pe site: http://racorimromania.ro/cubrazi/editia2

”Am găsit în Bergenbier un partener care înțelege rostul acțiunilor pe termen lung, cu impact în comunitate. Am cercetat și studiat din punct de vedere tehnic toate aspectele, astfel încât să asigurăm sustenabilitatea plantărilor, pentru a ne bucura, peste ani, de un Bergenbier la răcoarea brazilor plantați acum”, a declarat Mihai Enescu, inginer silvic, Plantăm Fapte Bune în România.

 

Inițiativa se încadrează în cele mai ample proiecte de reîmpădurire și este un angajament pe termen lung pentru menținerea și îngrijirea zonelor plantate. Prima etapă a plantărilor a avut loc în aprilie 2018, când au fost plantați 50.000 de puieți de brad pentru a completa cultura forestieră din trei zone montane din vestul României. Pentru protejarea zonelor plantate, Bergenbier se implică în următorii trei ani în toate etapele care au legătură cu menținerea și îngrijirea acestora. Locurile în care vor fi plantați puieții de brad în ediția a doua urmează să fie anunțate la finalul lunii martie 2019.

Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.

Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier – cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, ALE, Fresh Lemon și Fresh Grapefruit – şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s, Löwenbräu. Alături de acestea, Bergenbier S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden precum și berea mexicană numărul 1 în lume, Corona.

Molson Coors Brewing Company este al treilea producător de bere la nivel mondial, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupată de găsirea de noi soluţii pentru a maximiza impactul pozitiv asupra societăţii. Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com.

 

Plantăm fapte bune în România” este o iniţiativă naţională de împădurire bazată pe voluntariat, care a pornit la drum în 2011.

Până în prezent, 32.300 voluntari au plantat și îngrijit 660.000 copacii pe un total de peste 206 hectare de terenuri publice neproductive în 21 de judeţe. În 2013 inițiativa a primit Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Margareta a României, iar de-a lungul anilor i s-au acordat șase distincții din partea comunității. Misiunea noastră este Să creştem şi să protejăm păduri în România.

 

Related posts

Standul Simex de la Moscova, vizitat de oficialii Ambasadei Rusiei

Nora Dumitrescu

Oferta TAROM pentru sărbătorile de iarnă: bilete de la 119 euro dus-întors pentru destinații externe

Papuc Irina

Projecting the future

Ionut Oprea

Albalact a intrat cu laptele Zuzu pe piaţa produselor bio

redactia

În următoarele 16 luni, aproape 500.000 mp de birouri moderne în București și orașele regionale

Ionut Oprea

Academia Minţilor Creative are 60 de noi absolvenţi şi îşi extinde programul în Timişoara şi Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Manageri de top participă la conferința „Putere prin oameni”. 4 octombrie, Cluj-Napoca

redactia

Percepția și comportamentul populației cu privire la consumul responsabil de energie și eficiența energetică în clădiri – Partea I

Ligia Voro

AFI extinde proiectele din Romania

Ionut Oprea

Orange a premiat noua generaţie de specialişti în telecomunicații

Ligia Voro

Proiecte europene de 40 de milioane de euro într-un oraș clujean

Nora Dumitrescu

Pepco, luat cu asalt după redeschidere

Nora Dumitrescu

Cluj: Aplicaţie pentru telefon, de monitorizare a alunecărilor de teren şi avalanşelor

Stefana Muresan

Salvator de vieți, de meserie

Stefana Muresan

Shamrock Gardens, ansamblu rezidențial unic în Sântana de Mureș

redactia

Piața auto din România, al cincilea an consecutiv de creștere. Top mărci

redactia

Centrul istoric al Clujului, pietonalizat cu 10 milioane euro

Nora Dumitrescu

Turda înființează o nouă companie de transport local

Nora Dumitrescu

Prival va strânge deșeurile din Turda cu autospeciale Ford

Nora Dumitrescu

După Airbus și Bell, și americanii de la Lockheed Martin ar vrea să producă elicoptere la Ghimbav

Stefana Muresan

Clarvision™ Reinvent – Împreună inovăm business-ul românesc 

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Ranking 11: NOVA VITA HOSPITAL, 10 ani de servicii medicale de excelență

Transilvania Business

Proiect: Firmele vor putea oferi angajaților două noi tipuri de tichete destinate cheltuielilor pentru copii

Papuc Irina

Un startup care a realizat prima mască transparentă și biodegradabilă a primit o finanțare de peste 1 milion de euro pentru a dezvolta producția la scară largă

Papuc Irina

Leave a Comment