Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Peste 200.000 de hectare reunite la evenimentul AGRICULTURA DE PRECIZIE 2019

Pe data de 27 februarie, în București, agenția TMT PR a organizat ed. III a evenimentului AGRICULTURA DE PRECIZIE, unica platformă de lucru și discuții din România dedicată agriculturii digitale.

Celebrând performanța și curajul de a investi în inovație, forumul a reunit 200 de participanți: invitați internaționali, companii din agribusiness și furnizori de soluții smart pentru agricultură, fermieri de top din cultură mare, zootehnie și horticultură, ce însumat exploatează peste 200.000 de hectare.

Pentru prima dată în cadrul evenimentului, a fost organizată o gală de premiere, difuzată live pe canalele Agrointeligența. TMT PR, alături de partenerii evenimentului și Agenția de Finanțare a Investițiilor Rurale – AFIR, a recunoscut meritele unor fermieri români progresiști, care au reușit cu ajutorul tehnologiei să reducă costurile și să producă mai mult cu aceleași resurse: LUCIAN BUZDUGAN – Agricost (56.000, jud. Brăila), LAURENȚIU SARCINĂ – Columiron (1000 ha, jud. Timiș), CRISTIAN CANDEȚ – Maria Group (35.000 ha, jud. Timis, Giurgiu, Călărasi, Constanța), COSTEL TRIF – Grano Agro (1600 ha, jud. Prahova), TEOFIL DASCĂLU – Frizon Group (3800 ha, jud. Vrancea), IANCO ZIFCEAK – Maxagro (10.000 ha, 2000 vaci, jud. Timiș), VLAD PEICA – Ferma Peica (150 ha, 200 de vaci, jud. Bistrița Năsăud).

Cu ocazia forumului, a fost lansat și grupul de Facebook AGRICULTURA DIGITALĂ RO, o comunitate virtuală unde agenția TMT PR va posta noutăți și va genera discuții pe tema agriculturii digitale în România. Grupul este deschis tuturor companiilor și fermierilor interesați de subiectul agriculturii viitorului.

“Prin această inițiativă, ne asumăm un dublu rol, de comunicatori și facilitatori deopotrivă. Astfel, aducem mai aproape de fermierii roman inovațiile tehnologice și experiența europeană, construind un context propice pentru schimbul de idei și prezentarea de soluții, totul sub umbrela unui dialog permanent în jurul agriculturii digitale. Obiectivul nostru pe termen lung este de a contribui în mod direct la creșterea competitivității fermierilor din România“ declară Mirela Scarlat, fondator TMT PR.

Detalii complete despre evenimentul AGRICULTURA DE PRECIZIE sunt disponbile www.conferinte.tmtpr.ro/agricultura-de-precizie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Austriecii de la Rondocarton investesc 16 mil. euro pentru dezvoltarea fabricilor din Apahida şi Şura Mică

Articolul următor

BRINEL şi Cisco trasează tendinţele tehnologice la Cluj Connecting Day 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share