Transilvania Business
Auto Brașov Ultimele stiri

Producătorul de componente auto Preh România investeşte 20 mil. euro în producţie şi logistică

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, şi-a bugetat pentru acest an investiţii de 20 mil. euro pentru achiziţionarea de mijloace de producţie noi, dar şi pentru dezvoltarea unui centru de logistică, scrie Ziarul Financiar.

Anul trecut, Preh România a investit 23 mil. euro în utilaje şi linii speciale, în vederea creşterii capacităţii de producţie. Preh România a finalizat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 221 de milioane de euro.

La fabrica Preh din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control ale climei şi elemente de comandă din consola centrală a automobilelor pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.

Compania dispune la Ghimbav de o suprafaţă de producţie şi depozitare de peste 10.000 mp, la care s-a adăugat în urmă cu trei o nouă unitate de 13.000 mp, destinată producţiei de circuite electronice.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Electrogrup Cluj, cu afaceri anuale de 92 mil. euro, vrea la bursă

Stefana Muresan

Primul centru privat de transplant renal din România

Stefana Muresan

Este nevoie de o ”legislație permisivă” pentru revigorarea turismului balnear românesc

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More