Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Protestul suceveanului Ștefan Mandachi s-a viralizat în birourile Transporturilor

Protestul patronului sucevean Ștefan Mandachi, anunțat printr-un videoclip prin care arată că în Moldova nu s-a construit niciun km de autostradă și care s-a viralizat în mediul online, nu i-a lăsat indiferenți nici pe responsabilii de infrastructura României.

 

“Înțeleg problema, sunt în asentimentul tuturor că trebuie să accelerăm. Dacă în primul mandat al meu am lansat proiecte de 3 miliarde de euro, în acest mandat îmi doresc să avem poate și mai multe proiecte lansate, dar în același timp să avem și concretizați kilometri de autostradă cât mai mulți, vorbesc stadiu fizic implementat”, a comentat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

“Trebuie să fim mai performanți decât am fost până acum și să arătăm că s-au făcut foarte mulți pași în infrastructura rutieră, proiecte, stadiu fizic avansat, kilometri dați în folosință, trebuie să accelerăm procedurile astfel încât să nu mai existe astfel de nemulțumiri”, a adăugat acesta.

Directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga, a afirmat că protestul anunțat este clar un semnal de alarmă.

“Este un semnal pe care l-am recepționat și personal, și împreună cu colegii din companie, adică nu doar am citit o știre și am trecut cu vederea, am răsfoit. Nu. Deci chiar ținem cont de acest protest, în sensul că încercăm și suntem covinși că vom merge un pic spre îmbunătățirea performanțelor companiei”, a declarat Narcis Neaga.

Acesta a mai afirmat că va continua reorganizarea companiei, în vederea eficientizării activității acesteia.

“Reorganizarea a început din 2014, compania s-a reorganizat, s-a restructurat. Să știți că și noi ne confruntăm cu o criză de forță de muncă, de profesioniști în ceea ce privește analiza contractelor, în managementul de contract, așa cum se resimte în toate domeniile. Nu pot să spun că acest protest a fost momentul zero, dar nu ți-e totuna când vezi un asemenea impact și chiar ne-a atins și pe noi acest lucru”, a mai adăugat directorul general CNAIR.

Vă reamintim că Ștefan Mandachi, cu o echipă de sub 20 de oameni, a construit pe un teren proprietatea sa din apropiere de Putna 1 m de autostradă în 7 ore, cheltuind 4.500 de euro.

Protestul suceveanului a fost anunțat pentru 15 martie, ora 15, când timp de 15 minute nu va lucra, alături de angajații săi din lanțul Spartan, chemându-i pe români, de asemenea, să i se alăture.

Ligia VORO

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BRAT a devenit membru afiliat al News Media Europe

Articolul următor

Proiect european de 7,9 mil. lei pentru achiziţionarea de echipamente medicale la spitalul judeţean din Sfântu Gheorghe

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share