Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BRAT a devenit membru afiliat al News Media Europe

 Prin decizia Consiliului Director, BRAT a devenit membru afiliat al News Media Europe, organizatie non-profit ce reprezinta interesele mass-media, in relatia cu institutiile Uniunii Europene, si nu numai.

 

Infiintata in 2016, asociatia reprezinta vocea unitara a editorilor europeni ce insumeaza o valoare de piata de peste 12 miliarde de euro si peste 2.100 titluri. News Media Europe include membri din Belgia, Cipru, Danemarca, Estonia, Finlanda, Ungaria, Olanda, Norvegia, Irlanda, Spania, Suedia si Marea Britanie.

 Obiectivul News Media Europe este de a sustine si incuraja libertarea de exprimare a mass-media, sens in care initiaza colaborari cu toate organizatiile europene ce impartasesc principii precum: protejarea libertatii presei, promovarea viitorului digital al industriei de media si asigurarea protectiei continutului media, in mod corespunzator.

 Calitatea de membru afiliat News Media Europe faciliteaza BRAT primirea de informari saptamanale, in format electronic, cu privire la teme de interes pentru industria de media care se discuta la nivel european.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

UVT și ADR Vest au semnat al doilea contract de finanțare pentru reabilitarea Facultății de Chimie, Biologie și Geografie

Articolul următor

Protestul suceveanului Ștefan Mandachi s-a viralizat în birourile Transporturilor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share