Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CFR SA, proiect finanțat din fonduri europene

CFR SA demareaza inca un proiect finantat din fonduri europene. Este vorba de lansarea licitatiei pentru contractarea unui studiu de fezabilitate aferent lucrarilor de reparatii sau modernizari pentru liniile de cale ferata Bucuresti-Brasov, Timisoara-Arad, Bucuresti-Buzau, Bucuresti-Craiova, Pascani-Iasi si Bucuresti-Pitesti, scrie clubferoviar.ro.

Valoarea contractului se ridica la 4,54 milioane lei (960 mii euro), ofertele putand fi depuse pana la data de 16 aprilie 2019.

Acestea trebuie sa fie valabile pana la 16 august 2019.

Contractul nu va fi impartit pe loturi. Studiul de fezabilitate va fi finantat cu fonduri europene nerambursabile, prin intermediul POIM 2014-2020.

Criteriul de atribuire urmareste cel mai bun raport calitate-pret, astfel componenta financiara va avea o pondere de 40%, in timp ce componenta tehnica va avea o pondere de 60%.

Proiectul se va desfasura pentru asigurarea unei viteze sporite si pentru cresterea calitatii serviciilor de transport feroviar.

Acest set de proiecte si investitii se refera atat la infrastructura caii ferate, cat si la serviciile feroviare, in vederea valorificarii potentialului socio-economic al unor regiuni de dezvoltare din Romania. Pachetul de proiecte propus vizeaza cresterea atractivitatii transportului de calatori pe calea ferata (avand efecte favorabile imediate si pentru transportul de marfuri) prin scaderea duratelor de calatorie si prin cresterea gradului de siguranta si de confort.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Violeta Oltean, proprietara MAVIPROD, laureată la Gala Women in Economy

Articolul următor

#reCONSTRUIM - Aducem profesioniștii împreună, construim responsabil

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share