Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încep lucrările la Drumul Bistriței. Investiții de peste 23 mil. lei din fonduri europene

Consiliul Judetean Cluj a predat constructorului amplasamentul in vederea inceperii lucrarilor de reabilitare si modernizare, cu fonduri europene, a Drumului Bistritei. Mai exact, este vorba despre sectorul de drum Lot 2 – DJ 109 Aschileu – limita cu judetul Salaj, de la km 20+786 la km 31+976, parte a proiectului cu finantare europeana „Imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala – Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Bistritei, prin modernizarea si reabilitarea DJ 109 (intersectie DN1C – limita jud. Salaj) de la km 0+000 la km 31+976”.
Lucrarile de modernizare care vizeaza tronsonul cuprins intre km 20+786 si km 31+976, mai exact de la limita cu judetul Salaj si pana la intersectia cu drumul judetean DJ 109A, pe directia Aschileu – Vultureni, vor consta intr-o serie de operatiuni complexe, in profunzimea drumului, care vor incepe de la fundatie si se vor finaliza prin asternerea de covor asfaltic in doua straturi – binder si strat de uzura.
Acestea urmeaza a fi executate de Asocierea Dacia Asphalt SRL – Dacia Faber SRL, castigatoarea licitatiei organizate in acest sens. Valoarea lucrarilor este de 23.722.413 lei, fara TVA.
In ceea ce priveste inceperea lucrarilor pe Lotul 1 – DJ 109, Rascruci – Borsa – Vultureni, de la km 0+000 la km 20+786, din cadrul aceluiasi proiect, predarea amplasamentului catre constructor va avea loc saptamana viitoare.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un nou eveniment destinat comunității de afaceri locale, la CCIA Timiș

Articolul următor

Traficul pe Aeroportul Iași se menține pe un trend ascendent

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share