Cluj Fonduri Europene Infrastructura Ultimele stiri

Încep lucrările la Drumul Bistriței. Investiții de peste 23 mil. lei din fonduri europene

Consiliul Judetean Cluj a predat constructorului amplasamentul in vederea inceperii lucrarilor de reabilitare si modernizare, cu fonduri europene, a Drumului Bistritei. Mai exact, este vorba despre sectorul de drum Lot 2 – DJ 109 Aschileu – limita cu judetul Salaj, de la km 20+786 la km 31+976, parte a proiectului cu finantare europeana „Imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala – Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Bistritei, prin modernizarea si reabilitarea DJ 109 (intersectie DN1C – limita jud. Salaj) de la km 0+000 la km 31+976”.
Lucrarile de modernizare care vizeaza tronsonul cuprins intre km 20+786 si km 31+976, mai exact de la limita cu judetul Salaj si pana la intersectia cu drumul judetean DJ 109A, pe directia Aschileu – Vultureni, vor consta intr-o serie de operatiuni complexe, in profunzimea drumului, care vor incepe de la fundatie si se vor finaliza prin asternerea de covor asfaltic in doua straturi – binder si strat de uzura.
Acestea urmeaza a fi executate de Asocierea Dacia Asphalt SRL – Dacia Faber SRL, castigatoarea licitatiei organizate in acest sens. Valoarea lucrarilor este de 23.722.413 lei, fara TVA.
In ceea ce priveste inceperea lucrarilor pe Lotul 1 – DJ 109, Rascruci – Borsa – Vultureni, de la km 0+000 la km 20+786, din cadrul aceluiasi proiect, predarea amplasamentului catre constructor va avea loc saptamana viitoare.

Related posts

IFM, donație de 50.000 de euro pentru Spitalul Județean Sibiu. Campania de fundraising se extinde către alte spitale

Papuc Irina

AFI Europe România a început procesul de alocare a spațiilor în proiectul de birouri AFI Park Brașov

Ionut Oprea

Peste 4.600 de companii formează viitori meseriaşi. Continental, Schaeffler, Draexlmaier, Astra Vagoane Călători Arad – parteneriate cu şcolile

redactia

Leave a Comment