Cluj Fonduri Europene Infrastructura Ultimele stiri

Încep lucrările la Drumul Bistriței. Investiții de peste 23 mil. lei din fonduri europene

Consiliul Judetean Cluj a predat constructorului amplasamentul in vederea inceperii lucrarilor de reabilitare si modernizare, cu fonduri europene, a Drumului Bistritei. Mai exact, este vorba despre sectorul de drum Lot 2 – DJ 109 Aschileu – limita cu judetul Salaj, de la km 20+786 la km 31+976, parte a proiectului cu finantare europeana „Imbunatatirea infrastructurii rutiere de importanta regionala – Traseu Regional Transilvania Nord, Drumul Bistritei, prin modernizarea si reabilitarea DJ 109 (intersectie DN1C – limita jud. Salaj) de la km 0+000 la km 31+976”.
Lucrarile de modernizare care vizeaza tronsonul cuprins intre km 20+786 si km 31+976, mai exact de la limita cu judetul Salaj si pana la intersectia cu drumul judetean DJ 109A, pe directia Aschileu – Vultureni, vor consta intr-o serie de operatiuni complexe, in profunzimea drumului, care vor incepe de la fundatie si se vor finaliza prin asternerea de covor asfaltic in doua straturi – binder si strat de uzura.
Acestea urmeaza a fi executate de Asocierea Dacia Asphalt SRL – Dacia Faber SRL, castigatoarea licitatiei organizate in acest sens. Valoarea lucrarilor este de 23.722.413 lei, fara TVA.
In ceea ce priveste inceperea lucrarilor pe Lotul 1 – DJ 109, Rascruci – Borsa – Vultureni, de la km 0+000 la km 20+786, din cadrul aceluiasi proiect, predarea amplasamentului catre constructor va avea loc saptamana viitoare.

Related posts

CORESPONDENȚĂ SPECIALĂ TB – Klaus Iohannis: „Mâine Europa va fi în România. Mâine Europa se va desena de aici, de la Sibiu”

Stefana Muresan

Trei autostrăzi, realizate prin parteneriat public-privat

Stefana Muresan

Fraţii Buzoianu, bloc cu 8 etaje pe platforma industrială a fostei fabrici Feleacul din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Leave a Comment