Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Un nou eveniment destinat comunității de afaceri locale, la CCIA Timiș

Camera de Comerț Italiană pentru România, Camera de Comerț Italiană pentru Vietnam și Camera de Comerț, Industrie și Agricultura Timiș organizează în data de 21 martie 2019, ora 10.30, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22, un eveniment complex destinat dezvoltării ecosistemului de afaceri pentru susținerea antreprenoriatului românesc și găsirii de soluții pentru rezolvarea crizei acute a forței de muncă cu care se confruntă comunitatea de afaceri din vestul țării.  

Evenimentul este structurat pe trei paneluri, după cum urmează:

  • Dezvoltarea ecosistemului de afaceri pentru susținerea antreprenoriatului românesc. Instrumente de promovare a exporturilor românești. Atragerea de investiții și susținerea creării de noi locuri de muncă.

Prezintă: Gabriela Mihaela VOICILĂ, Secretar de Stat pentru Comerț Exterior, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

  • Deficitul de forță de muncă – implicații și soluții

Prezintă: Vietnam – VTC Corp, QUINN HN CO.LTD –  două dintre cele mai importante firme specializate în Resurse Umane din Vietnam

  • Legislația în domeniul resurselor umane

Prezintă: Ascent Group

Evenimentul este organizat în colaborare cu Vietthang International Development Corporation (VTC Corp)QUINN HN CO.LtdAscent GroupClubul Economic German Banat (DWC Banat) și Asociația Centre d’Affaires Timișoara, sub egida Ambasadei Italiei la București.

Vor fi prezenți și vor adresa mesaje de salut Prefectul Județului Timiș, Președintele Consiliului Județean Timiș și Primarul Municipiului Timișoara. Totodată, conducerile Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș și Serviciului pentru Imigrări al Județului Timiș vor răspunde spețelor și întrebărilor ridicate.

Firmele interesate de eventuale colaborări pot solicita întâlniri cu organizatorii și partenerii evenimentului pe data de 21 și 22 martie a.c.

Participarea firmelor este gratuită.

Termen de confirmare a participării: 18 martie 2019.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale susține parcursul României de aderare la OCDE în domeniul digital

Articolul următor

Încep lucrările la Drumul Bistriței. Investiții de peste 23 mil. lei din fonduri europene

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Satul sustenabil. Comunități sustenabile

Clusterul Green Energy organizează evenimentul „Comunități sustenabile”, în parteneriat cu Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă al Guvernului României. ♦…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share