IT&C Ultimele stiri

Specialiștii în IT s-au întâlnit la Cluj-Napoca în cadrul unui eveniment organizat de BRINEL

Peste 250 de profesionişti în IT din Transilvania s-au bucurat de prezentările celor mai noi tehnologii pe care le pot folosi pentru a-și securiza și eficientiza afacerile, în cadrul Cluj Connecting Day 2019.

Evenimentul, organizat de BRINEL și Cisco, la a 4-a ediție, a devenit deja o tradiție pentru comunitatea regională. Cei doi furnizori de soluții și servicii IT au creat și în acest an un spaţiu de explorare și demo-uri, în care nevoile de business ale clienţilor au primit răspunsuri concrete din partea profesioniștilor. Participanții au prezentat un foarte mare interes pentru soluțiile de Collaboration, Cisco Hyperflex și arhitectura de Securitate pentru End Point, Open Source versus Comercial.

„Noi la BRINEL, credem în puterea transformatoare a IT-ului. Suntem întotdeauna implicați în revoluția digitală, conștienți că împreună cu clienții noștri, cu profesionalim și determinare, vom îmbunătăți capacitatea de lucru prin inovare în IT. Lucrul acesta vrem să-l facem cu pasiune și prin intermediul dumneavoastră să oferim inovația companiilor, pentru a fi mai eficiente, astfel încât angajații să se bucure mai mult de viață și de ceea ce contează pentru fiecare dintre noi”, a declarat, la deschiderea evenimentului, Marcel Borodi, General Manager BRINEL.

Alături de Marcel Borodi, pe scena conferinței a urcat și Costin Borc – Director Europa de Est, SNEF – grupul francez care a decis în 2018 sa investească în BRINEL. Net BRINEL va ramâne o companie autonomă în cadrul grupului francez, facând parte din SNEF Lab. Domeniile de activitate ale SNEF si BRINEL se completează și au evoluții comune pe domeniile Industrie 4.0 și IoT. Managementul BRINEL ramâne același, iar focusul pentru portofoliul de clienți autohtoni și parteneriatele tehnologice se pastrează.

Afacerile devin din ce în ce mai sofisticate, iar provocările pe care companiile din România trebuie să le depăşească sunt tot mai diversificate, printre ele numărându-se și creşterea criminalităţii cibernetice.

„Din păcate, toată această dezvoltare a spațiului cibernetic nu vine fără amenințări. Astăzi vedem din ce în ce mai multe atacuri, din ce în ce mai sofisticate, atacuri care sunt făcute în scop de business. Sunt oameni care au resurse financiare să inoveze, să găsească atacuri noi, breșe noi pentru a-și atinge scopurile, iar noi trebuie să găsim momentele și metodele corecte pentru a ne proteja”, a declarat Dorin Pena, General Manager Cisco România.

Participanții la eveniment au avut ocazia să evalueze soluţii Cisco de ultimă generaţie (Cisco Meraki, Cisco Digital Network Assurance sau Cisco Advanced Protection for Endpoints, Software defined, Edge computing), dar și să descopere cele mai performante arhitecturi de securitate capabile să identifice şi să blocheze noua generaţie de aplicaţii maliţioase, proceduri care să garanteze protecţia datelor confidenţiale sau instrumente de automatizare a operaţiunilor și de mentenanţă a infrastructurii IT.

Sursa: clubitc.ro

Related posts

Tehnicile gastronomice ale Ardealului, promovate în Europa

Nora Dumitrescu

Număr record de participanți la Târgul de Cariere Digital Oradea, peste 2.800

Traian Dan

Se reia transportul auto și feroviar de călători între România și Ungaria

Traian Dan

Peste 160.000 de pasageri, în iulie, la Aeroportul Internațional Timișoara

Stefana Muresan

S IMMO AG: Hat-trick at the SEE Real Estate Awards

Ionut Oprea

O nouă restaurare ce va completa oferta turistică din Alba Iulia. Fonduri europene pentru Cetatea Alba Carolina

Papuc Irina

Americanii de la AVX cumpără fabrica de componente electronice TT Electronics din Timișoara

Stefana Muresan

Maramureșul și-a făcut operator de parcuri industriale

Nora Dumitrescu

Peste 80 mil. de euro, fonduri europene, pentru îmbunătățirea apei potabile din Alba

Stefana Muresan

Câștigătorii și pierzătorii crizei sanitare, desemnați de UBB

Nora Dumitrescu

Peste 1.500 de noi locuri de muncă, generate de inaugurarea a 11 noi hoteluri afiliate marilor lanţuri internaţionale

redactia

Anca Moldovan, Product Marketing Manager NTT DATA Romania: „Clarvision susține dorința de diferențiere a companiilor și va contribui în continuare la reușita și creșterea lor”

redactia

Rețea de magazine de cosmetice profesionale, extinsă în Transilvania

Nora Dumitrescu

Fiscul clujean îi ține pe contribuabili acasă

Nora Dumitrescu

CEE Business Services Awards

Ionut Oprea

„Proiectul pentru România” va aduce anual 345 milioane de euro la bugetul de stat

Traian Dan

Palatul Ullmann, unul dintre cele mai frumoase palate din Oradea, intră în reabilitare, investiție de peste 7 mil. lei

redactia

Iulius Mall Cluj, reactivat parțial. Ce unități sunt funcționale

Nora Dumitrescu

Fonduri pentru o nouă grădiniță europeană în Târgu Secuiesc

Ligia Voro

Marile bulevarde din Sibiu au iluminat nou: cu LED

Ion Surdu

Stephan Braune, Clubul Economic German din Transilvania: „Este foarte posibil ca o parte din producția care se face în Asia să fie relocată în Europa, iar România poate profita de acest lucru”

Ion Surdu

Nou operator de termie în București – Termoenergetica

Papuc Irina

Fermierii campioni la rapiță cu hibrizii Pioneer

Stefana Muresan

Finanțare europeană de 11 milioane de euro pentru modernizarea Spitalului Județean Reșița

redactia

Leave a Comment