Cluj Eveniment

Irina Margareta Nistor primeste la Cluj-Napoca Premiul The Woman pentru Intreaga Cariera

- Irina Margareta Nistor Premiul pentru   ntreaga carier   The Woman 960x960 - Irina Margareta Nistor primeste la Cluj-Napoca Premiul The Woman pentru Intreaga Cariera

Conferinta de Leadership Feminin The Woman premiaza femeile remarcabile care isi asuma riscuri, care depasesc limite si au un impact pozitiv in comunitatea din care fac parte. Irina Margareta Nistor, Comentator de Cinema, Radio-TV si Interpret accepta premiul pentru intreaga cariera The Woman Lifetime Career Award, oferit in cadrul Galei Premiilor The Woman, din 28 Martie, la Cluj-Napoca.

Distinctia vine ca o recunoastere a modului in care Irina Nistor, o femeie hotarata si pasionata, a reusit prin intermediul vocii sale, patrunzatoare si marcanta, sa inspire o tara intreaga, devenind un simbol al libertatii in perioada comunista. Irina Margareta Nistor este recunoscuta ca lider in industria din care face parte, reinventandu-se cu fiecare ocazie, fara sa fie nevoita sa faca compromisuri de la personalitatea-i efervescenta. Lifetime Career Award este oferit de Aegon, sustinator al mentalitatilor orientate spre invatare continua.

 

Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor? Nu intotdeauna!

 

Prezenta Irinei Nistor in cadrul The Woman este un prilej exceptional de a cunoaste dincolo de pelicula, un om devenit simbol national. Vocea filmelor, Irina Margareta Nistor, urca pe scena The Woman pe 28 Martie pentru a impartasi viziunea despre viata si leadership in cinematografie, in stilu-i caracteristic. Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor? Nu intotdeauna! – ce se afla dincolo de aceasta tematica, vor afla peste 600 de femei, prezente la eveniment.

Irina Margareta Nistor este Comentator de cinema, Radio-TV si Interpret, fiind vocea care a dublat mii de filme straine care circulau pe casete video in perioada de dinainte de ’89. In anul 1980, a inceput sa lucreze in Televiziunea Romana, unde a subtitrat peste 500 de pelicule si a realizat emisiuni ca “Ecranul”, “Serialul Serialului” sau “Video Ghid”.

Este cunoscuta pentru dublarea in secret a peste 3000 de filme inregistrate pe casete VHS aduse din Vest in perioada comunista, fiind decorata cu Medalia Carol I, pentru merite deosebite aduse culturii romane. Povestea Irinei este spusa in documentarul “Chuck Norris vs. Communism”, regizat si dedicate ei de Ilinca Calugareanu.

De 8 ani, organizeaza Festivalul de Psihanaliza si Film – proiectia romaneasca a European Psychoanalytic Film Festival – festival care isi propune sa faciliteze participantilor un moment de reflectie – despre fericire, cautarea frumosului si a evolutiei, incurajarea creativitatii si a potentialului de fericire din fiecare dintre noi.

 

Femei de exceptie, lideri ai schimbarii, premiati in cadrul The Woman Gala Awards

 

Gala Premiilor The Woman recunoaste meritele femeilor implicate in comunitate, a celor care si-au asumat roluri de management, care au inteles ca prin implicarea proprie pot schimba mentalitati, dezvolta oameni si sustine eforturile celor din jur. Categoriile propuse anul acesta sunt: Game Changer Award, Education Award, Millenial Leader Award, Badass Woman, Lifetime Career Award, Most Appreciated Leader Award. Femeile nominalizate sunt aliniate cu misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta si a-i inspira pe cei din jur in fiecare etapa a carierei lor.

TheWoman: (sf) amplificator de voci si promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambitioasa a femeilor lider. Inscrierile pentru editia 2019 continua pe www.thewoman.ro/conference

Evenimentul este powered by Raiffeisen Bank, iar partenerii care sustin leadership-ul feminin sunt: VIVO Cluj-Napoca, AEGON Romania, Dentocalm, ECCO, Sissi Brand, Forchino, Deco Center, Norda Shop Turkish Airlines, Magic FM, VODNAR Beauty Lounge, Nashi Argan, Maia Ratiu, Vitamin Aqua, Meron, PilatesFIT Studio, ClujHub, Silicon Forrest, PMA Invest, Mediadome, Zelist Monitor.

Related posts

Primăria Cluj-Napoca achiziționează alte 60 autobuze Mercedes, investiție de peste 13 mil. euro

Stefana Muresan

Electrogrup dezvoltă primul proiect Smart City integrat din România

Ligia Voro

Strategia energetica a Romaniei va fi dezbatuta la PRIA Energy Conference

Astaldi SPA Italia va încasa 33 mil. lei pentru un lot din Autostrada Transilvania

Stefana Muresan

Studenţi ai UBB, într-o competiţie de management strategic, în Washington

redactia

Incepe Internet & Mobile World 2017 – doua zile de business de calitate

Stefana Muresan

Maestro Business Center, achizitie a First Property Group

Stefana Muresan

Banca Transilvania vrea să preia restul de 33,23% din acţiunile Victoriabank

Stefana Muresan

BACK 2 BUSINESS CLUJ – BUSINESS EVENT OF THE YEAR

redactia

UBB Cluj, acceptată în reţeaua pentru dezvoltare sustenabilă a ONU

redactia

AWAKE lansează a treia ediție ARTDOOR și competiția de proiecte de instalații arhitecturale de mari dimensiuni

Stefana Muresan

IMWorld se extinde: ediția a 7-a se va desfășura pe o suprafață de peste 7000 mp

Stefana Muresan

Best practices, tendințe și previziuni @HR Vibes, Timișoara

Stefana Muresan

Seminar în cadrul proiectului european BE-Rural

Ligia Voro

Leading solutions for future proof buildings

Ionut Oprea

UBB a câştigat etapa locală a competiţiei CFA Institute Research Challenge

Stefana Muresan

CJ | GTS Telecom deschide centru de date la Cluj

Brandul Ursus, cumpărat de Asahi Group Holdings

Stefana Muresan

 Conferința “ Leadershift “ organizată de Mentally Fit la București, în 15 noiembrie

Ionut Oprea

Șapte start-up-uri tech primesc o finanțare inițială de 350.000 de euro

Ligia Voro

Regiunea Turda – Câmpia Turzii primește 155 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată

Stefana Muresan

Ryanair, angajări la Cluj și Timișoara

Stefana Muresan

Aparat inovativ de monitorizare a calității aerului din clădiri, lansat pe piață de UBB

redactia

UBB, 14 specializări în limba germană și 72 în maghiară

Stefana Muresan

Leave a Comment