Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Irina Margareta Nistor primeste la Cluj-Napoca Premiul The Woman pentru Intreaga Cariera

Conferinta de Leadership Feminin The Woman premiaza femeile remarcabile care isi asuma riscuri, care depasesc limite si au un impact pozitiv in comunitatea din care fac parte. Irina Margareta Nistor, Comentator de Cinema, Radio-TV si Interpret accepta premiul pentru intreaga cariera The Woman Lifetime Career Award, oferit in cadrul Galei Premiilor The Woman, din 28 Martie, la Cluj-Napoca.

Distinctia vine ca o recunoastere a modului in care Irina Nistor, o femeie hotarata si pasionata, a reusit prin intermediul vocii sale, patrunzatoare si marcanta, sa inspire o tara intreaga, devenind un simbol al libertatii in perioada comunista. Irina Margareta Nistor este recunoscuta ca lider in industria din care face parte, reinventandu-se cu fiecare ocazie, fara sa fie nevoita sa faca compromisuri de la personalitatea-i efervescenta. Lifetime Career Award este oferit de Aegon, sustinator al mentalitatilor orientate spre invatare continua.

 

Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor? Nu intotdeauna!

 

Prezenta Irinei Nistor in cadrul The Woman este un prilej exceptional de a cunoaste dincolo de pelicula, un om devenit simbol national. Vocea filmelor, Irina Margareta Nistor, urca pe scena The Woman pe 28 Martie pentru a impartasi viziunea despre viata si leadership in cinematografie, in stilu-i caracteristic. Schimbarea domnilor, bucuria nebunilor? Nu intotdeauna! – ce se afla dincolo de aceasta tematica, vor afla peste 600 de femei, prezente la eveniment.

Irina Margareta Nistor este Comentator de cinema, Radio-TV si Interpret, fiind vocea care a dublat mii de filme straine care circulau pe casete video in perioada de dinainte de ’89. In anul 1980, a inceput sa lucreze in Televiziunea Romana, unde a subtitrat peste 500 de pelicule si a realizat emisiuni ca “Ecranul”, “Serialul Serialului” sau “Video Ghid”.

Este cunoscuta pentru dublarea in secret a peste 3000 de filme inregistrate pe casete VHS aduse din Vest in perioada comunista, fiind decorata cu Medalia Carol I, pentru merite deosebite aduse culturii romane. Povestea Irinei este spusa in documentarul “Chuck Norris vs. Communism”, regizat si dedicate ei de Ilinca Calugareanu.

De 8 ani, organizeaza Festivalul de Psihanaliza si Film – proiectia romaneasca a European Psychoanalytic Film Festival – festival care isi propune sa faciliteze participantilor un moment de reflectie – despre fericire, cautarea frumosului si a evolutiei, incurajarea creativitatii si a potentialului de fericire din fiecare dintre noi.

 

Femei de exceptie, lideri ai schimbarii, premiati in cadrul The Woman Gala Awards

 

Gala Premiilor The Woman recunoaste meritele femeilor implicate in comunitate, a celor care si-au asumat roluri de management, care au inteles ca prin implicarea proprie pot schimba mentalitati, dezvolta oameni si sustine eforturile celor din jur. Categoriile propuse anul acesta sunt: Game Changer Award, Education Award, Millenial Leader Award, Badass Woman, Lifetime Career Award, Most Appreciated Leader Award. Femeile nominalizate sunt aliniate cu misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta si a-i inspira pe cei din jur in fiecare etapa a carierei lor.

TheWoman: (sf) amplificator de voci si promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambitioasa a femeilor lider. Inscrierile pentru editia 2019 continua pe www.thewoman.ro/conference

Evenimentul este powered by Raiffeisen Bank, iar partenerii care sustin leadership-ul feminin sunt: VIVO Cluj-Napoca, AEGON Romania, Dentocalm, ECCO, Sissi Brand, Forchino, Deco Center, Norda Shop Turkish Airlines, Magic FM, VODNAR Beauty Lounge, Nashi Argan, Maia Ratiu, Vitamin Aqua, Meron, PilatesFIT Studio, ClujHub, Silicon Forrest, PMA Invest, Mediadome, Zelist Monitor.

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Producătorul de prefabricate ASA Cons din Turda, afaceri de 25 mil. euro în 2018, plus 28%

Articolul următor

Specialiștii în IT s-au întâlnit la Cluj-Napoca în cadrul unui eveniment organizat de BRINEL

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
7
Share