Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, desemnat funcționarul anului din administrația locală din România

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost desemnat de comunitatea de business din România funcționarul anului din administrația locală. Edilul a primit premiul, joi seara, în cadrul unei gale desfășurată la București cu ocazia celei de-a opta ediții a Summitului Romanian Business Leaders.

Summitul a cuprins o sesiune de decernarea a premiilor Romanian Business Leaders care au ca scop recunoașterea activității și a realizărilor din 2018 a câștigătorilor din următoarele categorii: Model de business inovator, Tânăr antreprenor, Business cu impact social, Business rural, Lider român de business din Diaspora, Jurnalist de business și Funcționarul (de demnitate) public (ă) al anului din administrația centrală/ locală.

În urma nominalizărilor primite din comunitatea Romanian Business Leaders, premiul pentru „Funcționarul de demnitate publică din administrația locală” a fost acordat în acest an primarului comunei Ciugud, Gheorghe Damian, pentru performanța din administrație și pentru modul în care localitatea s-a dezvoltat sub conducerea acestuia.

„Invitația la Summitul Romanian Business Leaders a fost o onoare pentru mine și pentru comunitatea din comuna Ciugud. Din punctul meu de vedere premiul, pentru funcționarul public al anului nu este un premiu doar pentru primarul Gheorghe Damian, ci este un premiu pentru întreaga comunitate din Ciugud. Este un premiu pe care îl merită echipa administrației locale, mediul de afaceri și mai ales oamenii din Ciugud. Cu toții și-au dat mâna în ultimii ani pentru a crea din Ciugud „orașul de la țară”, așa cum ne numește presa, o comună cu adevărat europeană. Noi spunem mereu că nu este nimic deosebit la Ciugud ci totul este normal, iar aceasta este normalitatea pe care ar trebui să o întâlnești în fiecare sat din România. Am vorbit comunității de business prezente la summit despre zona de dezvoltare economică din Ciugud și despre rețeta pe care noi o aplicăm în relația cu investitorii: le oferim un parteneriat prietenos, corect și bazat pe respect reciproc”, a spus primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, potrivit Alba24.ro.

Ciugudul a atras în exercițiul financiar precedent cele mai multe fonduri europene ajungând una dintre cele mai moderne comune din România. Comuna are o zonă de dezvoltare economică în care funcționează circa 30 de companii cu peste 700 de angajați.

Fundația Romanian Business Leaders este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit care asigură o platformă de acțiune și implicare socială pentru liderii din mediul privat. Misiunea RBLS este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile și, în felul acesta, pentru toți românii. În prezent această comunitate de business numără câteva sute de antreprenori și manageri români.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Premieră- Theodora Golf Club participă cu stand propriu la Go Expo Helsinki 2019, Finlanda

Articolul următor

Proiecte rezidențiale din 12 țări în programul Building Home 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share