Alba Ultimele stiri

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, desemnat funcționarul anului din administrația locală din România

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost desemnat de comunitatea de business din România funcționarul anului din administrația locală. Edilul a primit premiul, joi seara, în cadrul unei gale desfășurată la București cu ocazia celei de-a opta ediții a Summitului Romanian Business Leaders.

Summitul a cuprins o sesiune de decernarea a premiilor Romanian Business Leaders care au ca scop recunoașterea activității și a realizărilor din 2018 a câștigătorilor din următoarele categorii: Model de business inovator, Tânăr antreprenor, Business cu impact social, Business rural, Lider român de business din Diaspora, Jurnalist de business și Funcționarul (de demnitate) public (ă) al anului din administrația centrală/ locală.

În urma nominalizărilor primite din comunitatea Romanian Business Leaders, premiul pentru „Funcționarul de demnitate publică din administrația locală” a fost acordat în acest an primarului comunei Ciugud, Gheorghe Damian, pentru performanța din administrație și pentru modul în care localitatea s-a dezvoltat sub conducerea acestuia.

„Invitația la Summitul Romanian Business Leaders a fost o onoare pentru mine și pentru comunitatea din comuna Ciugud. Din punctul meu de vedere premiul, pentru funcționarul public al anului nu este un premiu doar pentru primarul Gheorghe Damian, ci este un premiu pentru întreaga comunitate din Ciugud. Este un premiu pe care îl merită echipa administrației locale, mediul de afaceri și mai ales oamenii din Ciugud. Cu toții și-au dat mâna în ultimii ani pentru a crea din Ciugud „orașul de la țară”, așa cum ne numește presa, o comună cu adevărat europeană. Noi spunem mereu că nu este nimic deosebit la Ciugud ci totul este normal, iar aceasta este normalitatea pe care ar trebui să o întâlnești în fiecare sat din România. Am vorbit comunității de business prezente la summit despre zona de dezvoltare economică din Ciugud și despre rețeta pe care noi o aplicăm în relația cu investitorii: le oferim un parteneriat prietenos, corect și bazat pe respect reciproc”, a spus primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, potrivit Alba24.ro.

Ciugudul a atras în exercițiul financiar precedent cele mai multe fonduri europene ajungând una dintre cele mai moderne comune din România. Comuna are o zonă de dezvoltare economică în care funcționează circa 30 de companii cu peste 700 de angajați.

Fundația Romanian Business Leaders este o organizație apolitică, neguvernamentală și non-profit care asigură o platformă de acțiune și implicare socială pentru liderii din mediul privat. Misiunea RBLS este ca România să devină o țară mai bună pentru afacerile responsabile și, în felul acesta, pentru toți românii. În prezent această comunitate de business numără câteva sute de antreprenori și manageri români.

Related posts

Cetatea Râșnov intră în șantier: lucrări de peste 17 milioane de lei timp de 22 luni

Papuc Irina

Palatul Noblesse – Lifestyle Palace deschide sezonul dăruirii alături de Fundația pentru copii “Șansă la Viitor”

Ionut Oprea

“Greii” Europei, aduși la Cluj. Șansa agriculturii României: președinția UE

redactia

Mai multe fonduri europene pentru proiecte de importanta majora

redactia

Măsuri de protejare a agenților economici care funcționează în regim de franciză

redactia

Cluj-Napoca găzduiește în 2019 conferința COTER, a Comitetului European al Regiunilor

redactia

Elvețienii de la CICOR, cu peste 700 de angajați, relocare în Zona Industrială Arad Vest

redactia

Werk Property Group investeste 14 mil. euro intr-un proiect rezidential unic in Romania

Ionut Oprea

Consiliul Investitorilor Străini: România trebuie să îi convingă pe investitori

Stefana Muresan

Go StarTech – provocarea lansată start-up-urilor tech de către GoTech World și Telekom Romania

Ligia Voro

Semnarea Declarației de Cooperare dintre orașele digitale. Gheorghe Falcă: Aradul, al treilea oraş smart şi pe mobilitate din România

redactia

Mii de elevi bihoreni, ajutați să-și aleagă cariera printr-un proiect european

Traian Dan

Automobile Dacia a produs la Mioveni 32.021 vehicule în primele două luni ale anului

Stefana Muresan

Caravană de promovare a roboticii în județul Sălaj

Nora Dumitrescu

Dezvoltatorul de software Trencadis din Baia Mare, cea mai performantă companie din România în Top Deloitte 50

Stefana Muresan

O nouă echipă preia conducerea AICPS. Top 3 premii, invitați și tendințe. Conferința AICPS.

Ligia Voro

ANCPI soluționează cererile notarilor și persoanelor fizice și juridice – online

Ligia Voro

Sibiul a preluat oficial titlul de Regiune Gastronomică Europeană, în cadrul unei ceremonii cu sute de kilograme de mâncare

redactia

Lansarea proiectului Teaching and Educating for Sustainability, finanțat prin programul Erasmus+, la Universitatea de Vest din Timisoara

redactia

Consiliul Judeţean Arad atarge 10 milioane de euro pentru drumurile transfrontaliere

redactia

Gigantul american Emerson, profit de peste 10 mil. euro cu campusul industrial din Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Problema rezidențiatului. Sorina Pintea: Președintele ar fi putut rezolva

Papuc Irina

25 pentru Cultură. Directorul Muzeului ASTRA din Sibiu i-a transmis premierului măsurile economice pentru ca sectorul cultural să depășească efectele crizei

Ion Surdu

Primul proiect „smart street lighting“ al E.ON, finalizat în judeţul Arad

Ligia Voro

Leave a Comment