București Real Estate

Proiecte rezidențiale din 12 țări în programul Building Home 2019

Viziuni și concepte rezidențiale din România, Indonezia, Polonia, Serbia, Grecia, Spania, Italia, Monaco, Portugalia, China, Germania și Bulgaria vor fi prezentate pe 11 aprilie la București în cadrul primei ediții Building Home – International Good Living Forum.

 

Building Home abordează standardele locuirii din multiple perspective, cu exemple concrete de buna practică, prezentări de proiecte rezidențiale și de soluții pentru creșterea calității spațiilor de locuit.

 

Agenda evenimentului este structurată în 5 sesiuni astfel:

 

Sesiunea 1 – Casele în care locuim. Sesiune de dezbatere, cu focus pe sectorul rezidențial din România: calitatea și costul locuirii; strategia națională a locuirii; locuirea inteligentă; certificarea construcțiilor rezidențiale; locuințele verzi; finanțarea dezvoltărilor rezidențiale; ghiduri pentru dezvoltatori și cumpărători; soluții integrate de construcții. Participă reprezentanți ai investitorilor, dezvoltatorilor, constructorilor, arhitecților și ai Ministerului Dezvoltării.

 

Sesiunea 2 – Viziuni și concepte rezidențiale. Sesiunea prezintă case din Indonezia, Polonia, Serbia, Grecia, Spania, Italia, Monaco, Portugalia, China, Germania și Bulgaria, premiate recent la importante competiții internaționale.

 

Sesiunea 3 – Case din România. Sesiunea prezintă case din România semnate de arhitecți cunoscuți, proiecte distinse la concursurile naționale de arhitectură: Imobil de locuințe pe strada Louis Blanc; Casa Plutitoare etc.

 

Sesiunea 4 – Dezvoltări rezidențiale din România. Sesiune dedicată ansamblurilor rezidențiale reprezentative din România: Primul Parc Rezidențial – Metalurgiei Park; Vox Vertical Village – “o comunitate verticală”, din Timișoara; Wings din Cluj-Napoca; “102 The Address”, din București.

 

Sesiunea 5 – Masterclass  John Taylor – Luxury Real Estate din Monaco. Fondată în 1864, John Taylor este una dintre cele mai importante companii imobiliare de lux din lume. Aceasta deține un portofoliu de 16 miliarde de euro și operează în prezent în peste 25 de locații world-class. Masterclass-ul este despre cum poți crește valoarea unei proprietăți cu ajutorul arhitecturii și a noilor tehnologii.

 

Lista speakerilor și agenda preliminară a forumului sunt disponibile pe www.building-home.ro.

Building Home Bucharest 2019 se adresează investitorilor și dezvoltatorilor, constructorilor, arhitecților, designerilor și, într-o mare măsură, companiilor cu soluții, tehnologii și inovații pentru proiectele rezidențiale.

 

Printre partenerii principali ai evenimentului sunt nume cunoscute precum Alumil, Assa Abloy, Velux, Knauf Insulation și Alukönigstahl. Forumul este organizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecților din România (OAR), Patronatul Societăților din Construcții (PSC) și Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari din România (ADIRU).

 

Structura evenimentului include conferințe specializate, sesiuni de workshop-uri și de business networking, expoziție tematică dedicată companiilor. Informații despre înscriere și participare la adresa de email office@borocommunication.ro.

 

Building Home este un concept creat de BORO PR & COMMUNICATION, agenție înființată în anul 2015 la Iași, care a realizat până în prezent peste 40 de proiecte de comunicare și evenimente internaționale de mari dimensiuni pentru educație, sănătate, agricultură, ospitalitate și real estate, proiecte care au reunit împreună peste 10000 de profesioniști din 45 de țări. În martie 2018, proiectul School + Hospital a fost selectat de către Administrația Prezidențială în programul oficial “România la Centenar”. Recent agenția a primit Premiul de Excelență al Secțiunii Evenimente în cadrul Galei Romanian PR Award 2018, pentru proiectul Romanian Hand Hygiene Days. Următoarele proiecte din 2019 sunt Building Home – International Good Living Forum (aprilie), Întâlnirea Europeană a Medicilor de Famillie UEMO (mai), FORO – International Forum for Reputation in Hospitality (iunie), ROHO – Romanian Hospital Convention (septembrie), DEVO – Forumul Internațional al Marilor Dezvoltatori (octombrie), RALF – Romanian Agriculture Leadesrhip Forum (noiembrie) și Romanian Healthcare Awards (decembrie). Mai multe pe www.borocommunication.ro și pe www.facebook.com/borocommunication

 

Foto © Cabo de Vila, arh. Rui Dinis & Henrique Marques, Copyright: Fernando Guerra

 

 

Related posts

Antreprenorii din Prahova sunt puși față în față cu revoluția digitală

Ionut Oprea

Speedwell a început procesul de vânzare a Record Park Offices din Cluj Napoca

Papuc Irina

Polonezii de la Impro, cu fabrici la Timişoara şi Cluj, estimează afaceri de 90 mil. lei, dublu faţă de 2017

redactia

Curs de bună practică pentru organizarea și implementarea procedurilor de curățenie profesională în clădiri

redactia

Cities of Tomorrow #8:New Waves of Urban Migration | Prima Conferință hibrid din România dedicată dezvoltării orașelor

Ionut Oprea

Hype Project, lansare pe piața amenajărilor de lux din România

Papuc Irina

Tranzacțiile imobiliare din Sălaj, la coada topului pe România

Nora Dumitrescu

GDPR, politici impuse companiilor și amenințarea unor sancțiuni enorme

Ligia Voro

Aeroportul „Henri Coandă” din București, pe locul 34 după traficul de pasageri. Eurostat: Record la nivelul UE

Papuc Irina

Coldwell Banker Romania il numeste pe Bogdan Voica in pozitia de CEO

Ionut Oprea

Investiție de peste 10 milioane de euro în ansamblul Yola Residence din vestul Capitalei

redactia

Just launched: the Senior Housing and Healthcare Association

Papuc Irina

SEE Supply Chain & Logistics Forum & Expo, 31 octombrie @București

Ligia Voro

Napoca Imobiliare premiată în cadrul Galei Profesioniştilor în Imobiliare

Ionel Albu

Hotelul de cinci stele Platinia, inaugurat oficial in urma unei investitii de peste 19 mil. euro

Stefana Muresan

Bosch înființează divizia pentru servicii de mobilitate conectată

Ionut Oprea

Shortlist announced for the 2nd annual CRE Awards

redactia

Hidroelectrica aduce lumină în Catedrala Mântuirii Neamului

Ligia Voro

Campionii în Business din Muntenia au fost premiați pe scena Teatrului Național București

redactia

Transformare digitală pentru Electric Plus, una dintre cele mai profitabile companii românești

Stefana Muresan

Arhitecții ies în stradă la Cluj. Vor acorda consultații gratuite

Nora Dumitrescu

Cosmopolis ajunge la 4.100 de locuințe finalizate și peste 10.000 de locuitori după investiții cumulate de peste 350 de milioane de euro

Papuc Irina

Abonamente digitale la spatii de lucru, oriunde?

Ionut Oprea

Atlas Sport, cel mai de încredere brand în domeniul construcției terenurilor de sport

Ligia Voro

Leave a Comment