Alba Slider Turism Ultimele stiri

Premieră- Theodora Golf Club participă cu stand propriu la Go Expo Helsinki 2019, Finlanda

Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, participă în perioada 15-17 martie la Târgul Tnternațional Go Expo în Helsinki, Finlanda, fiind unicul participant din țară la această expoziție internațională de anvergură.

Go Expo Golf – secțiunea dedicată golfului- este unul dintre principalele evenimente de golf din Nordul Europei, cu peste 15.000 de vizitatori estimați, interesul pentru golf fiind mare- din totalul de 40.000 vizitatori totali estimați ai expoziției.

”Suntem singurul teren de golf din România care reprezință țara pe cont propriu la târgul GoExpo Helsinki pentru promovarea acestui sport în regiune și atragerea turiștilor scandinavi în Transilvania„ declară Theodora Popa, vicepreședintele Theodora Golf Club.

Frumusețea naturală apreciată a țării noastre, dar și posibilitatea de juca golf într-un resort de talie internațională este o combinație unică pentru jucătorii experimentați, dar și pentru cei care vor să experimenteze o nouă destinație în România.

#descoperă #experimentează #repetă reprezintă oferta turistică unică care poziționează Theodora Golf Club la un nivel similar cu celelalte cluburi și resorturi de golf din Europa, prezente la acest eveniment.

theodoragolfclub3 (2)

Importanța turistică a turismului de golf a fost sesizată de unele țări europene care sunt prezente la Helsinki cu standuri de țară, dar în ceea ce privește România, în lipsa unei politici coerente de incoming, ne-am asumat noi acest pionerat, declară reprezentanții Theodora Golf Club.

Theodora Golf Club a înregistrat rezultate remarcabile în 2018, primul an operațional:

• Peste 20 de turnee organizate, peste 800 ore de golf asistate de instructorii clubului

• Prezența importantă a jucătorilor de golf la fiecare turneu organizat: între 80 – 140 de jucători.

• Primii 100 membri ai clubului Theodora Golf Club care se bucură de acces premium la facilitățile oferite

• Un număr important de evenimente corporate organizate (peste 100 evenimente & teambuildinguri) și turiști care au accesat serviciile noastre

theodoragolfclub2 (2)
Astfel, putem spune că Theodora Golf Club a câștigat încrederea golferilor, a companiilor și a tuturor oaspeților săi, devenind un nume de referință pe piața turistică prin calitatea premium a serviciilor oferite. Destinație de golf, vacanță family, business sau events – Theodora Golf Club își propune să atragă și în 2019 evenimente memorabile, inclusiv organizarea unui prim turneu PRO-AM la standarde internaționale, 17-20 iulie.

Eforturile resortului românesc au fost recent apreciate pe plan extern- în februarie 2019 Theodora Golf Club a primit titlul de Best Golf Hotel la International Hospitality Awards, fiind singurul hotel din țară premiat în competiția de la Kiev, Ucraina.

Gala de decernare a premiilor s-a desfăşurat pe 24 februarie, iar anul acesta au participat hoteluri și resorturi din 21 de țări, printre care Polonia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Austria, Croația, Muntenegru, Cehia, Estonia, Albania, Macedoania, Grecia, Georgia, Lituania, Letonia, Bosnia și Herțegovina, Slovenia, Serbia și România. Conceptul acestei gale este de a alege cele mai bune hoteluri în funcție de performanțele pe care le-au avut, anul anterior.

Theodora Golf Club a fost desemnat marele câștigător la categoria „BEST GOLF HOTEL” și s-a aflat printre finaliști și la categoria „BEST SPORT HOTEL”.

Theodora Golf Club este cel mai mare resort de golf din România, inaugurat în octombrie 2017, iar la designul său și-au adus aportul specialiști care au creat 18 parcursuri unice, finalizate cu cel mai lung traseu din Europa – par 6 – 735 m. Localizat în centrul Transilvaniei, Theodora Golf Club beneficiază de facilități unice și servicii premium într-un cadru natural, relaxat și primitor. Resortul oferă oaspeților, vizitatorilor și jucătorilor de golf: cazare de 4 stele în cele 15 vile deluxe, family și premium, restaurant internațional a la carte, lounge bar și terasă, salon privat, sală de conferințe, pavilion exterior pentru evenimente, piscină exterioară, simulator indoor și Pro Shop cu accesorii de golf.

theodoragolfclub2 (1) (1)
Theodora Golf Club este un teren de golf premium, de 18 cupe, pe o suprafață de 56 ha, în lungime totală de 6518 m și numără 4 parcursuri par 3, 10 parcursuri par 4, 3 parcursuri par 5 și 1 parcurs par 6- cel mai lung din Europa- 735 m. Facilitățile de golf includ simulatorul indoor și zonele de putting green, chipping area, bunkere de nisip și driving range-ul acoperit, cu sistem audio integrat si 20 de locuri de antrenament disponibile pe tot parcursul anului. Lacul unic de 5 ha cu insulă și cele două green-uri, unde pasionații golfului au posibilitatea să își exerseze măiestria, completează imaginea deosebită a terenului de golf. În calitate de membru al Theodora Golf Club, beneficiați de unicul teren de golf de 18 cupe din România, construit la standarde internaționale. Sunt disponibile mai multe pachete de membership în funcție de preferințele jucătorilor, iar clubul de golf oferă lecţii atât începătorilor, cât si jucătorilor experimentaţi.

Mai multe detalii:

theodoragolfclub.ro

https://www.facebook.com/theodoragolfcluboficial/

https://www.instagram.com/theodoragolfclub/

https://twitter.com/theodoragolf

https://www.youtube.com/channel/UCbl44yuUlTSmJqolyp0EH-w

https://www.linkedin.com/company/theodora-golf-club/

Related posts

Cererile de negociere cu băncile prin CSALB au crescut de zece ori din 2016

Traian Dan

CBRE preia administrarea Ethos House

Papuc Irina

Patronatele cer parc industrial în Maramureș

Nora Dumitrescu

Bolt lansează serviciul de plată în numerar!

Ligia Voro

Elite în business. Județul Mureș. Dürkopp Adler România – calitate, de 23 de ani

Transilvania Business

Expediție științifică în Caucaz sub egida Centenarului UBB și a Facultății de Geografie

Ligia Voro

Principalele companii aeriene care operează de la Timişoara pregătesc reluarea curselor, din luna mai

Robert Bloancă

Totul despre învățământul profesional și tehnic din România pe meserii.ro

Traian Dan

Statul se împrumută de la populație prin programul Tezaur și în septembrie

Traian Dan

Industry 4.0 – Graniţa dintre ieri şi mâine. Angajaţii cu skill-uri în zona digitalizată vor fi tot mai căutaţi de către companii

Stefana Muresan

”Automobiles, Mobility, Modeling and Alternative solutions – AMMA 2018”

redactia

265 de elevi au învățat programare de la voluntari din domeniul IT

Ligia Voro

Prezent la Oradea, Yves Caracatzanis (Renault România): 500 de locuri de muncă disponibile în Grup

Stefana Muresan

Angajații de la Fonduri Europene descind în spitalele cu coronavirus

Nora Dumitrescu

Sute de antreprenori lansați în Ardeal printr-un proiect european

Nora Dumitrescu

Lotul 4 Lugoj – Deva a fost recepționat, dar nu poate fi deschis circulației

Ligia Voro

Transylvania Wine Tours ne descoperă comorile ascunse de pe dealurile Transilvaniei

Transilvania Business

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern printr-o Gală de Ziua Națională

Ligia Voro

“Fiscal do’s and don’ts when working with inter-company/group transactions”

Transilvania Business

De la 1 februarie, Guvernul a abrogat plata defalcată a TVA

Traian Dan

Sibiu: Viitoarea Regiune Gastronomică Europeană, finanțare europeană de 160.000 de euro

Stefana Muresan

ADR Centru: Contracte de 200% la reabilitarea infrastructurii si 120% la patrimoniu

Stefana Muresan

Totul despre workplace, property și facility management: Începe ROFMEX 2018, cel mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est

redactia

UPU Oradea se mută în 43 de containere modulare dotate corespunzător

Traian Dan

Leave a Comment