Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ford România- investiții de peste 200 mil. euro și crearea a 1500 de locuri de muncă noi, rezervate muncitorilor români

Fabrica Ford de la Craiova a produs peste 140.000 de maşini în 2018, iar compania a demarat la finalul anului trecut programul de recrutări pentru uzina din România, pentru 1.700 de noi angajaţi, fabrica având deja 4.400 de lucrători. Ford ar urma să producă la fabrica de la Craiova viitorul SUV, care ar putea să se numească Puma şi să fie prezentat în toamnă la salonul de la Frankfurt.
Compania a anunțat pentru România investiții de peste 200 de milioane de euro  și crearea a 1500 de locuri de muncă noi, toate rezervate muncitorilor români.
Anul trecut, într-un interviu acordat RFI, preşedintele Ford Romania, britanicul Ian Pearson, îşi mărturisea angajamentul total faţă de uzina de la Craiova și sublinia necesitatea finalizării la termen a autostrăzii dintre Piteşti şi Sibiu.
„Toţi reprezentanţii industriei auto aşteaptă cu nerăbdare ca autostrada dintre Piteşti şi Sibiu să fie gata la termen. La fel de importantă este şi calea ferată dintre Craiova şi Timişoara şi Craiova şi Calafat”, declara CEO-ul Ford.
 La nivel european, Ford are 53.000 de angajaţi, dintre care 24.000 sunt în Germania. În fiecare an, compania vinde peste un milion de maşini în Europa.
Sursa foto: Ford
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Suedezii de la HMS Networks cumpără dezvoltatorul de soft WEBfactory, cu un centru IT la Sibiu

Articolul următor

„Coloana Infinitului”, sursa de inspirație pentru o clădire de birouri din China

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică Romania (DEER), lider național în distribuția de energie electrică, a pus în funcțiune asistentul virtual ChatVolt. 
Citeste mai mult

DEER a lansat asistentul virtual ChatVolt

Chatbot-ul activat de societatea clujeană va oferi informații rapide și actualizate privind întreruperile în alimentarea cu energie electrică.…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share