Eveniment

Mâine are loc la Cluj-Napoca cel mai mare eveniment de leadership feminin din România

Mâine, 28 martie, are loc la Cluj-Napoca cea de-a 8-a ediție a celui mai amplu eveniment de leadership feminin din România: Conferința de Leadership Feminin The Woman. Organizatorii au pregătit pentru peste 600 de femei din management, jurnalism și industrii creative, momente de entertainment, speech-uri ale femeilor lider și o zonă expozițională extinsă, cu accent pe interacțiune și oportunități de business.

#TheWoman: Inspirație, motivație, educație

Christine van Loo (USA) de 7 ori campioană națională, declarat atletul decadei este invitatul special  al evenimentului. Sportiva va susține atât un speech pe scenă, cât și un număr de acrobație artistică. Structura agendei aduce o zi de conferință, cu focus în două direcții: pe de-o parte, poveștile invitatelor menite să motiveze, sa ridice intreabri dar deopotriva sa dea raspunsuri iar pe de alta, experiențele surprinzătoare oferite de parteneri pe parcursul întregii zile.

Pentru prima dată într-o altă locație decât cea care a consacrat-o, conferința se va desfășura la Wonderland Resort într-o sală cu o suprafață impresionantă de 1.000 mp, plus un spațiu dedicat exclusiv networking-ului, ce însumează alți 700 mp. Speakerii care urcă pe scena The Woman sunt: Irina Margareta Nistor, Ioana Enache, Irina Rimes, Sonia Argint Ionescu, Dite Dinesz, Ionela Năstase, Ileana Badiu, Maria Dermengiu, Alina Dumitru, Christine Van Loo, Patricia Rusu. Fiecare speech abordează un subiect aparte și o perspectivă a ceea ce înseamnă mix de profesional și personal, fie că discutăm despre un proiect jurnalistic care a schimbat vieți, motivația de a face performanță sau găsirea echilibrului într-o industrie puternică.

#GalaPremiilor: prilej de recunoaștere a meritelor femeilor lider

În cadrul Galei sunt premiate femeile remarcabile care și-au asumat riscuri, au depășit limite și care au avut un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte, reușind să inspire ai să educe prin multă pasiune și dedicare. Aceste femei sunt aliate cu misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta și a inspira femeile an fiecare etapă e carierei lor. Categoriile premiate anul acesta sunt: Lifetime Career Award, Game Changer Award, Education Award, Millenial Leader Award, Most Appreciated Leader Award, Badass Woman. Comentatorul de Cinema, Radio-TV și Interpret, Irina Margareta Nistor primește premiul pentru intreaga carieră.

#Debate: Nevoia de schimbare este absolut firească  

Maria Dermengiu (Fondator Marie Nouvelle), Ileana Badiu (Managing Partner Wunderman România) și Alina Dumitru (General Manager Zepter International România) sunt parte din panelul de discuții din cadrul evenimentului. Panelul pune accent pe tematica schimbării și implicațiile sale  – Change: Need it. Fear it. Do it.  Evenimentul aduce în mijlocul comunității femei care să arate prin poveștile personale că nevoia de schimbare este absolut firească,  iar asta aduce beneficii pe plan profesional, personal și emoțional.  Exemple vii în postura femeilor mai sus menționate vor inspira, motiva și impulsiona către pășirea din zona de confort.

Evenimentul este powered by Raiffeisen Bank, iar partenerii care sprijină dezvoltarea leadershipului feminin sunt: Aegon, VIVO!, Turkish Airlines, ECCO, SISI, Dentocalm, Heme.ro, Magnolia, Samdam, Filadelfia Turism, ATP Motors, Artisan D’Amour, Sophie Wedding House, Meron, Zelist Monitor, Blitz VIP, Vitamin Aqua, Silma Optic, OrtoLife, PilatesFIT, Coquette, Liberty Technology Park, PBSerum Romania, Chic Bijoux, Norda Shop, Mendola Fabrics, IQOS, Lavanda Sky, Gerovital, Komoder, Unique, Infinity Trophy, Vodnar Beauty Lounge, Nashi Argan, ClujHub, Mediadome, PMA Invest, Radio Cluj, Târgul de Cariere, Kupaj, Silicon Forest, Bloom, Meron.

 

Related posts

Totul despre închiderea anului financiar 2019 și noutățile fiscale pentru 2020, la FINANCIAL OUTCOME

Papuc Irina

Diplomați și lideri de business din țară și străinătate, la Conferința Internațională de Business Diplomacy

redactia

„Săptămâna Porţilor deschise” la USAMV Cluj-Napoca

BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

redactia

Specialiștii EY România analizează standardele IFRS 16 și IFRS 9 în cadrul „IFRS Workshop”

Stefana Muresan

BusinessMark organizează evenimentul CSR OVERVIEW 2018

redactia

HR Summit Cluj-Napoca

Transilvania Business

PRIA IT&C and Intellectual Property

Transilvania Business

Inscrieri la Safety Awards, editia a II-a

Ionut Oprea

SE DĂ STARTUL KARPATIA HORSE SHOW 2017 Trei zile de competiție, aventură și distracție pe Domeniul Cantacuzino de la Florești

Raluca Ursu

International Diplomacy360 Conference: Securitate și Prosperitate la granița estică a NATO și UE

Ionut Oprea

Cities of Tomorrow, marti, la Crowne Plaza

Thagora anunță în luna septembrie evenimentul anului pentru industria mobilei și interioarelor auto

Nicolae Pop

The 2018 Monaco Yacht Summit: Introducing new clientele to the superyacht world

redactia

Centenar 2018. Iuliu Maniu – Întoarcerea acasă

redactia

Tehnologiile no-dig – Mai rapid, mai economic, mai sustenabil!

Stefana Muresan

Brașov: Fundația 'Prințul de Wales' va lansa un nou program de susținere a micilor fermieri și producători locali

Stefana Muresan

Seminarul „Vămuirea centralizată la nivel național. Beneficii și provocări pentru portul Constanța”

Ionut Oprea

Acţionarii AAGES Târgu Mureş scot la vânzare 15% din companie, la un preț între 3,15 – 3,90 lei/acţiune

Stefana Muresan

Antreprenorii din Maramureș reiau proiectele locate de pandemie

Nora Dumitrescu

The Power of Influence at Palace of the Parliament

Ionut Oprea

Mobilitatea viitorului o abordare integrată cu soluţii durabile

Ionel Albu

150 de manageri, programatori, specialiști HR și marketing din peste 20 de companii de IT din România participă la Regatta IT 2018

Ionut Oprea

Rezolvarea problemei exodului creierelor și a instabilității economice prin branding

Ligia Voro

Leave a Comment