Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) si-a ales noi administratori in Consiliul Director

În timpul Adunării Generale a Aderenților din 26 martie 2019, Camera Franceză de Comerț, Industrie și Agricultură în România (CCIFER) si-a prezentat Raportul de activitate 2018 și proiectele pentru 2019.

 

Astăzi, CCIFER reunește peste 560 de membri, întreprinderi franceze și române, care contribuie puternic la dezvoltarea economiei locale cu 18 mld de EUR și peste 125.000 de locuri de muncă.

Camera are trei misiuni principale : crearea de oportunități pentru noii investitori care vin din Franța ; reprezentarea intereselor membrilor în dialogul cu autoritățile publice pentru un mediu economic sănătos și favorabil dezvoltării și susținerea dezvoltării întreprinderilor prin servicii cu valoare adaugată.

În același timp, au avut loc alegeri pentru șase posturi în Consiliul Director și trei cenzori : Dana Gruia Dufaut (Cabinet d’avocats Gruia Dufaut), Monica Jiman (Pentalog România), Christophe Weller (Corporate Office Solutions), Pierre Martin (Nitram Invest), Guillaume Leurent (Industrial Montaj). Frédéric Romand  (KPMG Roumanie) a integrat Consiliul Directir pentru un prim mandat.

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mâine are loc la Cluj-Napoca cel mai mare eveniment de leadership feminin din România

Articolul următor

EuropaProperty announces short-list for the 14th annual SEE Real Estate Awards

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share