Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MHS Trucks, fabrică de asamblat mașini pentru pompieri la Sibiu

Compania MHS Trucks & Bus, parte a MHS Holding, deținută de omul de afaceri Michael Schmidt – importatorul BMW pe România, va construi în Sibiu autospeciale de pompieri pentru piața românească, potrivit Profit.ro.

Anunțul vine în urma semnării unui parteneriat cu constructorul german Ziegler, una dintre cele mai mari firme de vehicule speciale din Europa.

La începutul acestui an, MHS Holding a înființat un parteneriat cu Ziegler, în vederea colaborării pentru activitatea de vânzăre și service, precum asamblarea și producția de vehicule pentru stingerea incendiilor la Sibiu.

Scopul acestui parteneriat este de a oferi vehicule specializate concepute pe baza celor mai noi tehnologii germane de înaltă calitate pentru piața din România, respectiv cea din Europa de Sud Est.

Parte a grupului CIMC, Ziegler este un furnizor internațional de vehicule pentru stingerea incendiilor, protecție civilă și poliție, precum și de accesorii și tehnologii pentru stingerea incendiilor.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Succesul în afaceri, varianta pentru oameni pragmatici

Articolul următor

Zece trenuri cu pelerini din străinătate, cu ocazia vizitei Papei Francisc

Citește și:
Citeste mai mult

S-a definitivat Zona Metropolitană Arad

Aceasta include 24 de orașe și comune din jurul municipiului. „Cele 24 de unități administrativ-teritoriale incluse în Zona…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share