Investitii Sibiu

MHS Trucks, fabrică de asamblat mașini pentru pompieri la Sibiu

Compania MHS Trucks & Bus, parte a MHS Holding, deținută de omul de afaceri Michael Schmidt – importatorul BMW pe România, va construi în Sibiu autospeciale de pompieri pentru piața românească, potrivit Profit.ro.

Anunțul vine în urma semnării unui parteneriat cu constructorul german Ziegler, una dintre cele mai mari firme de vehicule speciale din Europa.

La începutul acestui an, MHS Holding a înființat un parteneriat cu Ziegler, în vederea colaborării pentru activitatea de vânzăre și service, precum asamblarea și producția de vehicule pentru stingerea incendiilor la Sibiu.

Scopul acestui parteneriat este de a oferi vehicule specializate concepute pe baza celor mai noi tehnologii germane de înaltă calitate pentru piața din România, respectiv cea din Europa de Sud Est.

Parte a grupului CIMC, Ziegler este un furnizor internațional de vehicule pentru stingerea incendiilor, protecție civilă și poliție, precum și de accesorii și tehnologii pentru stingerea incendiilor.

Related posts

Peste 4,5 milioane euro, finanțare europeană pentru Odorheiu Secuiesc

Stefana Muresan

Dunapack Packaging își consolidează operațiunile din România, prin extinderea și modernizarea fabricii din Sfântu Gheorghe

Stefana Muresan

Narcis Neaga: Acordul de mediu la autostrada Sibiu – Piteşti, până la sfârșitul anului. După aceea, noi licitații

redactia

Leave a Comment