Cluj Industrie

Clujana se reinventează și deschide 8 magazine noi

Renumita fabrică de încălțăminte Clujana anunță lansarea primelor modele din noua colecție aferentă sezonului primăvară-vară 2019.

“Aceste modele vizează, preponderent, segmentul pantofilor sport, urmând ca, în perioada imediat următoare, departamentul de creație al fabricii să scoată pe piață și modelele elegante, destinate atât bărbaților cât și femeilor. Pentru reușita colecției, Clujana a mizat, ca de fiecare dată, pe calitatea recunoscută a materialelor folosite precum și pe confortul oferit”, se arată într-un comunicat remis presei.

Clujana deschide 8 magazine noi, inclusiv în București

La începutul anului 2019, Clujana a anunţat că va deschide, în perioada următoare, opt noi magazine în tot atâtea orașe importante ale ţării, inclusiv în Bucureşti. De asemenea, în toamna anului 2018, Clujana a deschis un nou magazin în zona centrală a municipiului Cluj-Napoca, în Piața Mihai Viteazul nr. 30. Totodată, pentru a veni în sprijinul celor care îi apreciază produsele și care nu domiciliază în municipiului reședință de județ, societatea a lansat un nou website precum și un magazin online.

 

Related posts

Germanii de la Bosch caută peste 300 de oameni pentru fabrica din Jucu

Stefana Muresan

Să nu uităm de înregistrarea mărcii

Ligia Voro

Turcii care produc frigidere în România, credit de 178 mil. euro de la BERD

Stefana Muresan

Leave a Comment