Real Estate

Vox Techonology Park inchiriaza 1600 mp: ”Firmele cu sub 50 de angajati cauta spatii Clasa A”

*O noua tendinta se manifesta pe piata de birouri din Timisoara: relocarea companiilor din spatii B catre spatii de birouri clasa A si cresterea atractivitatii proiectelor moderne de birouri pentru companiile cu mai putin de 50 de angajati. 

*Vox Technology Park a inchiriat in 2019 o suprafata de 1.600 de metri patrati de birouri catre mai multe companii din domeniile IT, tehnologie si servicii

 

 Piata de birouri din Timisoara trece printr-o noua etapa de dezvoltare: relocarea companiilor din spatii B catre spatii de birouri clasa A si cresterea atractivitatii proiectelor moderne de birouri pentru companiile cu mai putin de 50 de angajati.

 

Astfel, proiectul de birouri Vox Technology Park a inchiriat 1.600 de metri patrati catre mai multe companii din domeniile IT, tehnologie si servicii, toate contractele fiind semnate in 2019.

 

”Pe masura ce piata de birouri din Timisoara s-a dezvoltat si stocul de spatii moderne a crescut semnificativ, tot mai multe companii de dimensiuni mici si medii descopera avantajele derularii activitatii intr-un proiect de birouri modern, care dispune de multiple facilitati si care ofera posibilitatea de a lucra intr-un spatiu unde sunt si alte companii din acelasi sector economic, incurajând astfel inovatia si dezvoltarea angajatilor”, afirma Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.

 

Relocarea intr-o cladire de birouri moderna reprezinta si o modalitate de retentie a personalului, in contextul in care somajul in Timisoara este de sub 1%. Astfel, bonurile de masa reprezinta cea mai simpla varianta de extra-avantaj oferit angajatilor, abonamentele medicale, cele la sali de fitness, programul flexibil de lucru sau diferitele facilitati de la locul de munca reprezentând alte optiuni pentru pastrarea angajatilor.

 

”Relocarea intr-o cladire de birouri moderna reprezinta o decizie cu costuri reduse, in urma careia angajatii vor fi mai fericiti la locul de munca. Costul aditional de chirie intre un spatiu clasa B si unul de clasa A este de aproximativ 3 euro pe metru patrat, ceea ce inseamna aproximativ 150 de lei pe luna pentru un angajat, mai putin de o crestere cu 5% a unui salariu mediu din Timisoara”, mai afirma Vlad Vela.

 

Vox Technology Park are o suprafata inchiriabila de 26.600 de metri patrati si a fost finalizat in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Proiectul ofera facilitati unice, precum posibilitatea identificarii biometrice printr-o aplicatie care genereaza o cheie de acces de tip QR code in urma recunoasterii faciale sau a amprentei, dar si avantaje competitive pentru angajati, ca spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, spatii comerciale si de servicii. Proiectul a obtinut recent si certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obtinut de catre un proiect imobiliar din România.

 

Vox Property Group a demarat la finalul anului trecut si constructia proiectului rezidential Vox Vertical Village, amplasat in imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezinta primul concept de ”oras pe verticala” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piata la finalul anului 2019 in urma unei investitii de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori si arbusti vor fi amplasati atât pe terasele private cât si in spatiul comun interior.

 

Proiectul va pune la dispozitia viitorilor locatari o serie intreaga de facilitati, printre care un atrium generos, o piscina exterioara, o zona de receptie, cinema si o sala de fitness complet echipata. Antreprenorul general al proiectului este PORR Construct, una dintre cele mai mari companii de constructii active in România.

Related posts

Top Ansambluri Rezidențiale, la Vivo Mall Cluj Napoca

Nicolae Pop

Chiriasi noi si extinderi

Colliers, manager nou pentru Europa Centrala si de Est (ECE)

Ionut Oprea

Locatarii etapei a treia a proiectului Blue Residence, propria aplicație Smart Home

Stefana Muresan

Imoteca, the residential experts: cum sa inovezi în imobiliare în 2018

redactia

Casele inteligente si protectia mediului

Programatorii sunt invitați la primul Hackathon Colliers

Ionut Oprea

Intermodal hub: Zeebrugge – Oradea

Ionut Oprea

Bosch Service Solutions își mută operațiunile într-o nouă clădire de birouri din Timișoara

redactia

S IMMO intends to sell part of its German residential portfolio

EXPO REAL: Hybrid Summit enables new start for the real estate industry

Papuc Irina

Se extinde proiectul ISHO din Timişoara, cu două blocuri turn şi o sală de expoziţii

Robert Bloancă

Cele mai mari tranzacții din al doilea trimestru al anului 2019

Ligia Voro

Chiria percepută în parcurile Tetarom, suspendată pe timpul stării de urgență

Nora Dumitrescu

New CEO for TÜV SÜD's Real Estate & Infrastructure Division

Ionut Oprea

Clujul și Timișoara, orașele regionale cu cea mai mare creștere imobiliară

Nora Dumitrescu

Optim PM – doua premii in cadrul celor mai prestigioase gale din industria imobiliara

Ionut Oprea

Shopping City Târgu Mureș, deschis oficial

Ionut Oprea

Conferințele internationale „NEW CITIES” la Iasi, Cluj – Napoca si Timisoara

Ionut Oprea

Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager al P3

Ionut Oprea

WELLBEING at WORK: o prioritate pentru companiile secolului XXI

A. I.

Optim Project Management asista Mulberry Development in construirea proiectului sau rezidential, ISHO Living

Ionut Oprea

Zonă comercială mai mare decât Parndorf-ul austriac, la ieșirea din Arad spre Timișoara

Stefana Muresan

The short-list for SEE Real Estate Awards

Leave a Comment