Real Estate

Vox Techonology Park inchiriaza 1600 mp: ”Firmele cu sub 50 de angajati cauta spatii Clasa A”

*O noua tendinta se manifesta pe piata de birouri din Timisoara: relocarea companiilor din spatii B catre spatii de birouri clasa A si cresterea atractivitatii proiectelor moderne de birouri pentru companiile cu mai putin de 50 de angajati. 

*Vox Technology Park a inchiriat in 2019 o suprafata de 1.600 de metri patrati de birouri catre mai multe companii din domeniile IT, tehnologie si servicii

 

 Piata de birouri din Timisoara trece printr-o noua etapa de dezvoltare: relocarea companiilor din spatii B catre spatii de birouri clasa A si cresterea atractivitatii proiectelor moderne de birouri pentru companiile cu mai putin de 50 de angajati.

 

Astfel, proiectul de birouri Vox Technology Park a inchiriat 1.600 de metri patrati catre mai multe companii din domeniile IT, tehnologie si servicii, toate contractele fiind semnate in 2019.

 

”Pe masura ce piata de birouri din Timisoara s-a dezvoltat si stocul de spatii moderne a crescut semnificativ, tot mai multe companii de dimensiuni mici si medii descopera avantajele derularii activitatii intr-un proiect de birouri modern, care dispune de multiple facilitati si care ofera posibilitatea de a lucra intr-un spatiu unde sunt si alte companii din acelasi sector economic, incurajând astfel inovatia si dezvoltarea angajatilor”, afirma Vlad Vela, directorul general al Vox Property Group, dezvoltatorul proiectului de birouri Vox Technology Park.

 

Relocarea intr-o cladire de birouri moderna reprezinta si o modalitate de retentie a personalului, in contextul in care somajul in Timisoara este de sub 1%. Astfel, bonurile de masa reprezinta cea mai simpla varianta de extra-avantaj oferit angajatilor, abonamentele medicale, cele la sali de fitness, programul flexibil de lucru sau diferitele facilitati de la locul de munca reprezentând alte optiuni pentru pastrarea angajatilor.

 

”Relocarea intr-o cladire de birouri moderna reprezinta o decizie cu costuri reduse, in urma careia angajatii vor fi mai fericiti la locul de munca. Costul aditional de chirie intre un spatiu clasa B si unul de clasa A este de aproximativ 3 euro pe metru patrat, ceea ce inseamna aproximativ 150 de lei pe luna pentru un angajat, mai putin de o crestere cu 5% a unui salariu mediu din Timisoara”, mai afirma Vlad Vela.

 

Vox Technology Park are o suprafata inchiriabila de 26.600 de metri patrati si a fost finalizat in urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Proiectul ofera facilitati unice, precum posibilitatea identificarii biometrice printr-o aplicatie care genereaza o cheie de acces de tip QR code in urma recunoasterii faciale sau a amprentei, dar si avantaje competitive pentru angajati, ca spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, spatii comerciale si de servicii. Proiectul a obtinut recent si certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, cel mai mare obtinut de catre un proiect imobiliar din România.

 

Vox Property Group a demarat la finalul anului trecut si constructia proiectului rezidential Vox Vertical Village, amplasat in imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezinta primul concept de ”oras pe verticala” dezvoltat pe plan local, urmând a fi livrat pe piata la finalul anului 2019 in urma unei investitii de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori si arbusti vor fi amplasati atât pe terasele private cât si in spatiul comun interior.

 

Proiectul va pune la dispozitia viitorilor locatari o serie intreaga de facilitati, printre care un atrium generos, o piscina exterioara, o zona de receptie, cinema si o sala de fitness complet echipata. Antreprenorul general al proiectului este PORR Construct, una dintre cele mai mari companii de constructii active in România.

Related posts

New project in Bucharest: Zone 313 Office Building

Ionut Oprea

Tendințe care marchează domeniul de facilities management

Stefana Muresan

Dentotal își mută birourile în Equilibrium

Transilvania Business

CBRE este consultantul de închiriere pentru proiectul Bucur Retail Park din București

redactia

COVID-19 mărește viteza de reacție pe piața imobiliară. Cum va arăta noua normalitate?

Papuc Irina

5ENSI – Sensorial  Brasserie Concept, de săptămâna viitoare în Aviatorilor 8

Ionut Oprea

Dunwell a intermediat inchirierea unui spatiu industrial pentru Maspex in depozitul Global Vision de la Constanta

Ionut Oprea

Platforma industrială a Clujului devine rezidențială

Nora Dumitrescu

Oferta restaurantelor și o experiență de cumpărături relaxantă vor modela viitorul industriei outlet

Ionut Oprea

Optim PM desemnat Project Manager pentru noul magazin IKEA Pallady din Bucuresti

Ionut Oprea

Estoria City: The new normal: solvency, flexibility and trust

Ionut Oprea

Antreprenorul Mircea Bulboacă din Sibiu, proprietarul CON-A, cel mai mare constructor român în 2017

Stefana Muresan

Coca-Cola HBC România și Mobexpert sunt noii chiriași ai P3 Bucharest A1

Ligia Voro

Fără la cozi la ANCPI. Extrasul de plan cadastral se poate obţine online

Traian Dan

Case pasive, locuințe inteligente de lux și cartiere construite inclusiv cu infrastructură, la Târgul Imobiliarium din Capitală

Stefana Muresan

Interviu cu Gigi Nacev, manager Tempini România si speaker in cadrul evenimentului CUIB

redactia

WDP, noi investitii la Oradea

Stefana Muresan

Steve Wozniak to give keynote speech at MIPIM 2020

Ionut Oprea

Centric IT, extindere in Palas Iasi

Transilvania Business

The winners of the 2018 MIPIM Awards

Ionut Oprea

Municipalitatea băimăreană vrea să preia platforma Cuprom

Nora Dumitrescu

Parcelele de teren din Innovation City, scoase la închiriat

Nora Dumitrescu

Peste 25 de magazine se deschid în Sun Plaza după finalizarea etapei a doua de remodelare

Ionut Oprea

Vibe Properties lansează Vibe Forward, un proiect rezidențial de amploare amplasat în principalul pol de business din București

Papuc Irina

Leave a Comment