Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zbor inaugural București – Cracovia

CN Aeroporturi București și compania aeriană „Lot Polish Airlines” anunță lansarea, în data de 1 aprilie 2019, a unei noi rute, București – Cracovia. Pentru a opera aceste zboruri, „Lot Polish Airlines” utilizează, în principal, aeronave Bombardier Q400, cu o capacitate de 78 de locuri și trei clase de călătorie: „business”, „premium economic” și „economic”.

 

Oferta companiei poloneze se extinde până la sfârșitul lunii octombrie, fără a exclude posibilitatea prelungirii acesteia și pentru perioada de iarnă.

Programul de zbor pe ruta Cracovia – București – Cracovia este:

LO 649 KRK-OTP     20:25-23:15    în zilele de luni, miercuri și vineri;

LO 650 OTP-KRK     06:15-07:05    în zilele de marți, joi și sâmbătă.

 

Compania aeriană LOT este unul dintre cei mai vechi transportatori din lume, începându-și activitatea în anul 1929. Tot din aceeași perioadă datează și relațiile româno-polone în acest domeniu, primul zbor internațional realizat pe ruta Varșovia-București având loc în data de 1 aprilie 1930.

 

Pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, operează în prezent 57 companii aeriene, care transportă pasageri către 128 destinaţii.

 

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionau aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Vox Techonology Park inchiriaza 1600 mp: ”Firmele cu sub 50 de angajati cauta spatii Clasa A”

Articolul următor

Criza din piața muncii, resimțită din ce în ce mai puternic în Moldova. Discutăm despre soluții la Business Focus Iași 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share