Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva: lucrările vor fi finalizate la termen

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a declarat plăcut surprins după o vizită neanunţată efectuată vineri pe şantierul autostrăzii Lugoj-Deva, estimând că lucrările vor fi finalizate la termen, şi a anunţat că astfel de controale inopinate se vor înmulţi, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook.

“Astăzi, aşa cum promis, am efectuat o vizită neanunţată pe Loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva. Deşi condiţiile meteo nu sunt tocmai favorabile pentru lucrările pe şantier, am fost plăcut surprins de faptul că am găsit o mobilizare bună a antreprenorului. Antreprenorii au înţeles mesajul meu şi asta mă face să cred că termenele vor fi respectate sau chiar şi mai bine lucrările vor fi realizate înainte de termen. Când vor, antreprenorii pot să lucreze şi eficient şi cu respectarea standardelor de calitate! Vestea pe care o dau şi cu această ocazie este că astfel de vizite se vor înmulţi!”, a scris şeful de la Transporturi.

 

La mijlocul lunii martie, Cuc a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu va mai anunţa dinainte când va merge pe şantiere, pentru a vedea cum lucrează cu adevărat constructorii, precizând că a înţeles foarte clar mesajul românilor şi că răbdarea tuturor a ajuns la o limită.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Echipamente moderne, de 2 milioane de lei, pentru spitalele din Cluj

Articolul următor

Municipiul Sibiu a decis: Smart City, prioritate in bugetul de investiții pentru 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share