Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ARIR anunță primul Forum dedicat relațiilor cu investitorii și analiștii în 23 mai 2019

Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) anunță organizarea Forumului pentru Relația cu Investitorii și Analiștii (AR&IR), o conferință anuală dedicată celor mai bune practici în relația cu investitorii și guvernanță corporativă. Evenimentul se adresează companiilor listate la bursă, dar și companiilor nelistate interesate de atragerea de capital și noi investitori. Pe lângă o sesiune plenară la care sunt invitați peste 10 vorbitori internaționali și locali, se vor desfășura în paralel 4 ateliere dedicate organizării activităților de comunicare cu investitorii și raportare. Înregistrarea se realizează online la www.ir-romania.ro/forum.

 

Prima ediție a Forumului AR&IR, intitulată “Strategii câștigătoare pentru atragerea investitorilor și capitalului”, are ca scop trecerea în revistă a proiectelor actuale de dezvoltare a relațiilor cu investitorii din România, prezentarea celor mai bune practici internaționale, a tendințelor globale în domeniu, dar și a viitoarelor proiecte europene cu impact asupra companiilor listate la bursă.

“În concurența pentru capital, aplicarea celor mai bune practici de guvernanță corporativă și comunicare proactivă reprezintă un avantaj competitiv pentru companiile listate și pentru cele nelistate care doresc să acționeze la standarde internaționale. Propunem participanților instrumente și tehnici prin care pot îmbunătăți atractivitatea companiei pe care o reprezintă, precum și o platformă pentru a împărtăși idei și a încuraja inițiative comune”, a declarat Daniela Șerban, Președinte ARIR.

Forumul AR&IR include în prima parte a zilei prezentări și discuții cu speakeri de renume internațional și național, reprezentanți ai Guvernului și autorităților de reglementare, analiști de top și consultanți. Atelierele din partea a doua a zilei, pentru care se vor atribui certificate de participare, sunt dedicate organizării evenimentelor pentru investitori prin utilizarea celor mai noi tehnologii în domeniu, strategii de networking, precum și redactarea rapoartelor non-financiare de impact. În paralel, va fi deschisă o expoziție dedicată tehnologiei și serviciilor în IR.

Printre speakerii internaționali confirmați se numără Claire Lavery, Director Executiv, Europe & Asia, Rivel Research Group; Hagen Schweinitz, Partener Senior, Korn Ferry International și Colin Lovering, Institute of Sales and Marketing.

Forumul AR & IR 2019 va avea loc sub patronajul Ministrului Mediului, Afacerilor, Comerțului și Antreprenoriatului Ștefan Radu Oprea.

Partenerii principali ai evenimentului sunt Bursa de Valori București (BVB, cea mai importantă instituție a pieței de capital, administrator al piețelor de instrumente financiare și membru fondator ARIR), ALRO (BVB: ALR, unul dintre cele mai mari productăro de aluminiu, integrați pe vertical și membru fondator ARIR), ACCA (Asociația Contabililor Certificați), INNOVA Project Consulting (companie de consultanță în ustenabilitate), Livehouse Europe (companie globală de comunicare video ), Zebra Corporate Communications Ltd (o companie globală în aria rapoartelor digitale) și Mazars Romania (o companie internațională de audit și consultanță).

Înregistrare: www.ir-romania.ro/forum

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Firmele brașovene au trimis în străinătate bunuri de peste 3,5 miliarde euro, în 2018

Articolul următor

OMV Petrom a început producţia la noua unitate din cadrul rafinăriei Petrobrazi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share