Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Demersuri pentru cel mai aşteptat parc al Clujului

Exproprierile în vederea realizării celui mai aşteptat parc al Clujului ar urma să înceapă în 2019. Este vorba despre Parcul Est – Între Lacuri, propus de specialiști și societatea civilă încă din 2013 şi proiect câştigător în cadrul programului de Bugetare Participativă 2017.

“Anul acesta pot să vă spun că vom începe procedura despăgubirilor pentru realizarea Parcului Est. Adică acel parc important pe care clujenii îl aşteaptă, pe care l-am stabilit prin Plan Urbanistic General (PUG). Avem resurse financiare necesare puse în buget. Dacă va fi nevoie, la o rectificare bugetară vom extinde, dar vom începe procedurile legale care, repet, nu sunt uşoare, sunt complicate pentru că sunt proprietăţi private, care vor trebui să fie expropriate, dar care sunt cu regim de parc public şi care, repet, vor face parte din cel mai important parc viitor al oraşului, alături de Pădurea Clujenilor, proiect pe fonduri europene”, a declarat primarul Emil Boc, în cadrul şedinţei Consiliului Local de luni, 15 aprilie 2019, potrivit Ziua de Cluj.

În zona viitorul Parc Est – Între Lacuri, Primăria Cluj-Napoca doreşte să realizeze un aqua park şi o bază sportivă.

Aqua Park-ul va avea o suprafață construită de 20.900 de metri pătrați, iar partea exterioară va cuprinde bazine, spații verzi și alei pietonale desfășurate pe o suprafață de peste 100.000 de metri pătrați.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ce caută azi angajatorii de la tânăra generație?

Articolul următor

Dotări pe bani europeni pentru UPU a Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share