Antreprenori

Patiserie fără gluten şi fără zahăr în Cluj, cu bani de la Start-Up Nation

Adela Dolha a pornit activitatea companiei NatrianaFood, prin care realizează produse fără gluten şi fără zahăr, în sep­tembrie 2018 în Cluj, după ce a accesat fondurile programului guvernamental Start-Up Nation, în prima ediţie, din 2017, de 200.000 de lei, potrivit ZF.

„Am accesat fonduri Start-Up Nation în 2017, dar am început activitatea propriu-zisă în septembrie 2018. Ideea Natriana a venit din dorinţa de a ajuta oamenii să aibă o alimentaţie sănătoasă, cu produse realizate ca la mama acasă, pe loc, fără adaosuri, fără aditivi şi fără aluaturi îngheţate. Produsele noastre sunt sărace în carbohidraţi, fără gluten, fără zahăr, bogate în fibre“, a declarat pentru sursa citată Adela Dolha, fondatoarea brandului Ceva bun by Natriana.

Ea spune că a avut un start mai anevoios, deoarece consumatorii erau reticenţi, dar în prezent clienţii sunt tot mai interesaţi de produse, iar numărul lor creşte constant.

Related posts

Bistrițenii de la Monor, investiție de 1 milion de lei în utilaje

Stefana Muresan

Golfstore – magazinul pasiunii tale

Ligia Voro

Sibienii de la Smart Bill, cifra de afaceri de peste 1 mil. de euro

Stefana Muresan

Leave a Comment