Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cluj: Investiții de 10 milioane lei în patru centre SPA

In ultimele sase luni, patru investitii in vederea edificarii unor imobile care vor incorpora si centre SPA si de relaxare se afla in diverse faze de executie in judetul Cluj, potrivit hotelinvest.ro. Valoarea acestora va depasi 10 milioane de lei si vor avea o suprafata cumulata de aproximativ 6.400 mp.

Pe strada Fagetului, in Cluj Napoca consilierii locali urmeaza sa aprobe Planul Urbanistic Zonal (PUZ) al complexului turistic si de agrement. Centrul turistic si de agrement, se va intinde pe o suprafata de 33.151 mp, va include piscina acoperita cu zona VIP si piscina descoperita, centru spa si de cazare, terenuri de tenis, terasa, sala de evenimente, capela de ceremonii si parcare cu 142 de locuri. Conform proiectului de hotarare, principala cladire va fi dispusa in regim 2S+P+2E. De elaborarea proiectului tehnic s-a ocupat compania Arhimar Serv SRL. Investitia este estimata la peste 6 milioane de Lei.

In Gherla, se asteapta oferte de antrepriza pentru un hotel incadrat la 3 stele dotat cu un SPA care se propune a cuprinde piscina cu apa dulce si sisteme de recirculare si jacuzzi, bazin cu apa sulfuroasa, bazin copii, bazin cu apa sarata, sauna uscata, sauna umeda, bazin cu apa rece, cabina haloterapie, cabine de masaj, bazin-ciubar cu apa sarata calda. Investitia estimata la peste 3,5 milioane de lei .

Potrivit sursei citate, la sfarsitul anului 2018, se afla in faza de autorizare un centru SPA privat localizat in Bucea, pentru care se astepta finalizarea documentatiei in vederea obtinerii autorizatiei de construire. Beneficiarul este o companie privata cu sediul in Oradea.

Pentru o pensiune agroturistica din zona Rachitele aflata in faza de amenajare se asteapta oferte pentru partea de instalatii electrice si obiecte sanitare aferente. Imobilul dispus in regim P+1E va incorpora pe langa facilitatile de cazare si pregatire si servire a mesei si un spatiu care va cuprinde 2 saune de relaxare.

Total
36
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

România avea, anul trecut, 823 km de autostrăzi și peste 28.000 km de drumuri pietruite şi de pământ

Articolul următor

Chimcomplex a devenit cel mai mare exportator al României

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
36
Share