Eveniment

CEO CONFERENCE – SHAPING THE FUTURE: SLOWBALIZATION – HOW TO REDESIGN THE ORGANIZATION OF THE FUTURE

 “În următorii 50 de ani vom experimenta mai multe schimbări decât am făcut-o în ultimii 5.000 ani”.

 

CEO Conference – Shaping the Future, organizată în București, pe 22 mai 2019 la Stejarii Country Club sub tematica „Slowbalization – How to build the organization of the future” reunește top CEOs din România pentru a discuta despre noile tendințe la nivel regional și internațional care vor influența modul în care companiile din România își vor dezvolta propriile afaceri în perioada imediat următoare. Conferința aduce în discuție noua logică a competiției, noi modele de creștere, revoluția recalificării forței de muncă, cum se pot combina cele mai bune calități ale forței de muncă umane și a capabilităților roboților și etapele inovării transformaționale.

 

Vor fi prezenți pentru a arăta cum redesenează în prezent noua organizație a viitorului –  Dominic Bruynseels, CEO – FIRST BANK, Virgil Șoncutean, CEO – Allianz-Țiriac Asigurări, Violeta Luca, General Manager ­­– Microsoft România, Iulian Trandafir, CEO – Farmexpert, Ondrej Safar, Country Manager – CEZ Group România, Wolfgang Schulz, General Manager – BMW Group România, Mihnea Craciun, Deputy Head of România – EBRD, Alexandru Reff, CEO – Deloitte România, etc.

 

CEO Conference – Shaping the Future, evenimentul premium organizat anual de DoingBusiness.ro s-a consacrat drept cea mai bună platformă prin care liderii companiilor pot obține idei și informații care pot transforma modul în care își conduc organizația. Prezentăm în fiecare an experiențe unice, soluții noi, funcționale și utile în redesenarea propriile strategiilor. În 2019, prezentăm în premieră în România o temă care a fost dezbătută la începutul acestui an de cei mai importanți lideri ai lumii – tendința „Slowbalization”. Vrem să arătăm managerilor din România cum pot să redeseneze organizația viitorului’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

 

La această ediție, CEO Conference – Shaping the Future –  „Slowbalization – How to redesign the organization of the Future” așteptăm peste 150 de CEO, Directori Generali, investitori, antreprenori, precum și alți factori de decizie pentru a discuta despre modul în care companiile din România înțeleg să-și ajusteze sau să își accelereze afacerile pentru a răspunde cât mai eficient noilor trenduri economice, sociale, tehnologice și legislative din 2019.

 

În premieră în România, DoingBusiness.ro va prezenta la CEO Conference și un interviu în exclusivitate cu Adjiedj Bakas, autorul cărții ,,Noua Renaștere’’ și cel care a introdus în dicționarul financiar mondial un nou termen ,,Slowbalization’’.

 

,,În următorii 50 de ani vom experimenta mult mai multe schimbări decât în ultimii 5000 de ani”, declară Adjiedj Bakas. Acesta mai afirmă că ”Globalizarea încetinește. Noul naționalism, regionalismul și patriotismul capătă amploare, în timp ce conceptul de globalizare nemărginită stagnează. În plus, datorită transformării digitale, inteligenței artificiale și robotizării, devine din ce în ce mai ieftin să produci local’’.

 

Vorbind despre ,,Slowbalization’’, Adjiedj Bakas a explicat cum deschiderea granițelor ca urmare a globalizării a transformat țările din Estul și Sudul Europei în state furnizoare de așa numiți ,,youngsters’’. ,,Italia, Portugalia, România își exportă tinerii promițători în Germania sau Scandinavia. Deja îmbătrânirea populației este o problemă care devine din ce în ce mai severă în aceste state. Este important pentru state precum România să încerce să inverseze procesul de emigrare. Imigrația dinspre alte popoare nu este o soluție’’, crede Bakas, care afirmă că ,,nu poți construi un viitor pe baza copiilor altor națiuni’’. Bakas vede și soluția: ,,Mulți oameni din Suedia, Franța sau Olanda încep să cumpere proprietăți în Portugalia sau Ungaria și își mută activele și fondurile de pensii în aceste țări. România poate beneficia și se poate alătura acestei tendințe’’. ,,Până acum, câștigătorul procesului de slowbalization este China, iar printre posibilii pierzători se pot afla state precum Suedia, Franța sau Marea Britanie. China, Rusia și Statele Unite vor fi principalele puteri într-o lume multipolară, condusă de către chinezi’’, crede Bakas, în timp ce ,,Europa devine rapid un mare Disneyland în aer liber, cu turiști din toată lumea. Industria de turism din România poate beneficia de acest trend extrem de puternic’’.

 

Bakas mai vede pentru România și posibilitatea capitalizării evoluției demografice mondiale: ,,Populația lumii crește în fiecare zi cu 220.000 de persoane. Așa că industria agricolă și alimentară are mare viitor, poate produce enorm pentru export. Între timp, industria globală de IT crește rapid. Românii sunt buni la asta și se pot aștepta la o creștere fantastică’’, a mai declarat Adjiedj Bakas în pentru CEO Conference – Slowbalization. How to redesign the organization of the future.

 

Lideri ai celor mai importante companii din România se vor reuni pe 22 mai la CEO Conference  – Shaping the Future pentru a dezbate atât previziunile lansate de Adjiedj Bakas cât și alte teme de maxim interes aflate pe agenda top executivilor care conduc organizații de succes.

 

Partenerii evenimentului sunt: FIRST BANK, EBRD, Allianz-Țiriac Asigurări, CEZ Group România, Farmexpert, Microsoft România, Strauss România, Prestigio, Psychometric Systems, DENT ESTET, Kompass România.

Promovarea evenimentului este susținută de parteneri de prestigiu, precum RMKT – Asociația Economiștilor Maghiari din România, Agerpres, Agora, Business24, Cariere, CFnet, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Manager Express, Spatiulconstruit.ro, SoftLead, Transilvania Business, Ziare.com.

 

Mai multe detalii despre acest interviu în exclusivitate, veți regăsi la CEO Conference – Shaping the Future și pe portalul www.doingbusiness.ro.

————

Înregistrarea la eveniment se poate face pe pagina:  www.ceoconference.ro.

Detalii de contact: Mădălina Popescu: 0213170390 email: madalina.popescu@doingbusiness.ro. Web: www.ceoconference.ro

 

Următoarele hashtag-uri susțin eforturile noastre de comunicare a evenimentului:

#Slowbalization|#Disruption|#BusinessTransformation|#Inovatie|#ModeleDigitale|#DigitalStories |#NewThinking|#DigitalCulture|#ChallengedTrust

 

CEO Conference – Shaping the Future este o platforma de dezbateri și networking dezvoltată de DoingBusiness.ro, unde liderii marilor companii pot discuta idei de business, transformare organizationala și noi modele de business, inovații, technologii avansate și modele noi de creștere în fața unor schimbări fără precedent în istoria afacerilor.

La CEO Conference  invitam  CEO ai companiilor locale si regionale, investitori, decidenti, specialisti in inovatie, futuristi, pentru a schimba experiente si idei, a initia parteneriate si a discuta cazuri reale de transformare a afacerilor.

Doingbusiness.ro este o companie “one stop shop” specializată în furnizarea de soluții integrate de dezvoltare a afacerilor care încorporează un portofoliu de publicații premium, evenimente de business, soluții și instrumente digitale dezvoltate pentru a asigura succesul companiilor din Romania într-un mediu aflat în schimbare accelerată, transformări organizaționale,  influențat de technologii disruptive.

 

 

Related posts

Cum sprijinim antreprenoriatul inovativ în industria alimentară?

Ligia Voro

Antreprenoris – scoala de antreprenoriat

Transilvania Business

AHK continuă la Timișoara proiectul „Managementul Deșeurilor și Reciclarea în România“

redactia

Elite Business Club la Cluj, pe 9 mai

Stefana Muresan

ArchiTEChture Conference & Expo 2017

Ionut Oprea

Forumul de Afaceri România – Vietnam

Ligia Voro

Teatrul din Turda pune in scena piesa “La ordin Fuhrer!”

Herlitz România, Transylvania College și IȘJ Mureș lansează programul “Profesori fericiți pentru România”

Ligia Voro

Incepe Internet & Mobile World 2017 – doua zile de business de calitate

Stefana Muresan

Business Accelerator – un concept B2B premium pentru companiile din sectorul industrial

Stefana Muresan

Clujul consumă mai puțin vin, dar de calitate superioară

redactia

Eveniment Caritabil EBW & OSUBB Cluj

Nicolae Pop

Business (r)Evolution Conference in Bucharest

redactia

Universitatea de Vest din Timișoara: Lansarea proiectului „Local Heritage for Active Tourism in Banat”

Stefana Muresan

ORDA vine laTimișoara pentru a discuta cu dezvoltatorii de software și aplicații în cadrul PRIA IT&C and Intellectual Property în 7 martie la hotel Continental

Stefana Muresan

Three jaw-dropping superyachts honored at the 2017 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Peste 65 de universitati de pe 4 continente la RIUF Cluj Napoca

Industria ospitalității propune soluții la criza forței de muncă din turism

Stefana Muresan

KARPATIA HORSE SHOW ÎMPLINEȘTE CINCI ANI DE CÂND ȘI-A DESCHIS PORȚILE SPECTATORILOR!

redactia

Pro Business Together

Stefana Muresan

Thagora anunță în luna septembrie evenimentul anului pentru industria mobilei și interioarelor auto

Nicolae Pop

Fondul pentru Mediu

Transilvania Business

"Real Estate Investment Opportunities in Romania“ economic seminar

Ionut Oprea

EXCLUSIVE NETWORKING AT THE LUXURY GALA PARTY YACHT CLUB DE MONACO

Stefana Muresan

Leave a Comment