Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei porţiuni din autostrada Transilvania, termen de depunere a ofertelor în luna mai

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general CNAIR, Narcis Neaga, s-au deplasat sâmbătă în judeţul Sălaj pentru a verifica stadiul de execuţie al obiectivelor de investiţii de infrastructură din judeţ, iar Cuc a anunţat că trei porţiuni din autostrada Transilvania au termen de depunere în a doua jumătate a lunii mai.

Ministrul Răzvan Cuc a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Zalău, că trei porţiuni din autostrada Transilvania ce străbat judeţul Sălaj au ca termen de depunere a ofertelor a doua jumătate a lunii mai, iar tronsoanele Poarta Sălajului – Zalău – tunelul Meseş şi Nuşfalău – Suplacu de Barcău urmează să fie scoase la licitaţie la sfârşitul lui iunie.

Termenul estimat pentru semnarea contractelor de execuţie de lucrări este de 90 de zile de la depunerea ofertelor, în condiţiile în care nu vor exista contestaţii, informează un comunicat emis sâmbătă de minister.

În ceea ce priveşte tronsonul doi din centura ocolitoare a municipiului Zalău, ministrul Transporturilor a precizat că termenul pentru iniţierea licitaţiei pentru acest tronson este data de 24 mai 2019.

Ministrul Transporturilor a adăugat faptul că vor fi alocate fonduri pentru reabilitarea gării din Jibou.

 

Total
7
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Life Solutions, soluții pentru medicina personalizată, de la diagnostic la tratament

Articolul următor

Cluj-Napoca va avea stradă smart şi va moderniza principalul bulevard pe bani europeni

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
7
Share